Inngår millionavtale. Ravens skal spille i Hummel de neste fem årene – Ravens

Inngår millionavtale. Ravens skal spille i Hummel de neste fem årene

Romerike Ravens ble stiftet for 2 år siden. I sin første sesong (2021/22) valgte klubben å spille i Hummel og fikk sine særegne «Bluebird» hjemmedrakter og «Lavendel» fargede bortedrakter. Nå videreføres samarbeidet i fem nye år.

Kaptein Frida Haug Hoel skryter av Hummels produkter. -Vi spillere er veldig fornøyd med at vi fortsatt skal spille i Hummel. De har fine kolleksjoner og fin passform for oss jenter. Det vi har på oss skal jo se bra ut, sier Haug Hoel.

-Det er jo veldig gøy å få slike tilbakemeldinger fra spillerne. At utstyret faller i smak gleder oss. Vi kan love å ha fortsatt høyt fokus på å levere kvalitetsprodukter til klubbene, sier Jørgen Slorafoss, distriktssjef Østlandet i Assistco.

Rjukanbedriften er distributør av bl.a. Hummel i Norge. Den danske utstyrsprodusenten har vært i sportsmarkedet i nesten 100 år. Hummel brukes av flere landslag og Europeiske toppligalag i både håndball og fotball.

-Det betyr mye for oss å være synlige i håndballen. Ravens har vist seg godt sportslig og har god synlighet. Klubbaktiviteten er grunnmuren i aktiviteten til både Hummel og oss i Assistco. En ting er å være synlig i de store klubbene er, men det er i bredden vi har vår aller viktigste aktivitet, fortsetter Slorafoss.

Den lokale aktiviteten ivaretas av Comet Sport i Lillestrøm. Bedriften har utviklet seg til å bli den største og viktigste aktøren på Romerike i forhold til klubbmarkedet for sportstøy. Med stor butikk sentralt i Lillestrøm har klubbene en fysisk plass å komme til.

Vi er veldig glade for at vi får fortsette samarbeidet. Vi synes Ravens jobber ekstremt godt. For oss som jobber på Romerike er det viktig å ha Ravens som klubb i vår portefølje, sier Kjetil Ryen, klubbansvarlig for Hummel produkter hos Comet Sport