-Jeg trigges av å se oppover på tabellen – Ravens

-Jeg trigges av å se oppover på tabellen

Vilde Johansen (28) er klar for nok et år i Ravens-trøya. Målvakten går dermed inn i sin 3.sesong og trigges og motiveres ved å se oppover på tabellen.

Med sin lange erfaring på elitenivå har Vilde gjort seg noen refleksjoner over lagets prestasjoner de siste to sesongene

-Inneværende sesong har vært veldig varierende sammenliknet med fjoråret. Vi begynte noe svakt for to år siden, men ble stabilt bedre og bedre. Denne sesongen har vi svingt mye med oppturer og nedturer. Jeg tror mange av oss har følt at sesongen aldri kom ordentlig i gang og at det aldri løsnet helt, noe som nok skyldes en lang sesong i fjor som grunnet covid ble ganske oppstykket sesong. Oppkjøringen er litt endret foran kommende sesong. Det tror jeg vi vil komme styrket ut av med både stort energioverskudd og et godt treningsgrunnlag. En bedre plassering enn fjorårets sesong er derfor et mål. Selv ønsker jeg å bli bedre på å lese utgangen av skudd, og gjerne bli mer mobil i utfallene.

Veterinærstudenten kom til Ravens rett etter at klubben ble etablert og var spent på hvordan utviklingen skulle bli.

-Jeg syns det er gøy og spennende å være med på prosjektet. Jeg var ikke en del av Rælingen, men ser at det er veldig positivt å ha et større nedslagsfelt ved å inkludere hele Romerike. Det er gøy og motiverende å spille kamper med mange tilskuere og god stemning. Jeg tror et enda tettere samarbeid med samarbeidsklubbene, og selvfølgelig et høyere budsjett vil kunne løfte de sportslige ambisjonene

Vilde er lett på foten, lett-trent og aldri vært skadet, før nå. Den ene foten har vært plagsom de siste par måneden, men sammen med det fysiske teamet som også har overordnet helseansvar, er hun optimistisk i forhold til fremgang.

-Jeg syns det har vært veldig kjedelig. Det har vært kjipt å ikke kunne delta på håndball, og samtidig heller ikke kunne løpe eller gjøre andre aktiviteter som gir meg noe. Den siste tiden har jeg vært utålmodig, men nå går det fremover, og det hjelper veldig.

Når man snakker med en veterinærstudent kommer man ikke utenom å stille spørsmål om studietilværelsen og ikke minst om hun har noe favorittdyr.

-Det er ekstremt kjedelig å si hund, så det sier jeg ikke. Dyr på savannen er veldig spennende, men jeg må nok kanskje si delfin, ler Vilde.

Det har hittil gått ganske fint å kombinere veterinærstudiet med håndballen. Det handler mye om planlegging, og en kalender som er up to date. Det er lange dager med mye skole og trening. Noen perioder kan være krevende, men så lenge jeg får tid til å koble av med andre ting som gir meg energi og overskudd, i tillegg til nok søvn og mat, så syns jeg det går ganske fint. I tillegg hjelper det å være en klepper på skippertak. På begge arenaer dreier det seg om å være dedikert og ikke gi seg før man har fått det til, avslutter Vilde.