Klart for sluttspurten – Ravens
Ane Mällberg, Romerike Ravens

Klart for sluttspurten

Rema 1000-ligaen går inn i sin siste fase. Mye skal avgjøres. Hvem vinner medaljene? Hvilket lag rykker ned, hvem må spille kvalifisering og hvilke 8 lag skal spille sluttspill?

Med seks serierunder igjen, har Ravens tre poeng opp til sluttspill og syv ned til direkte nedrykk. Det er mye å spille om i ukene som kommer. I mars måned skal laget spille fire kamper. Det starter på bortebane mot Vipers Kristiansand. Her vil nok Vipers være så store favoritter at Norsk Tipping knapt setter odds. Deretter følger Aker Topphåndball på hjemmbane, før laget reiser til Bergen for å spille mot Tertnes en uke senere. På palmesøndag (24/3) spiller Ravens hjemme mot Maja Muris nye klubb neste sesong, Molde.

-Vi skal bruke de neste to ukene bra inn mot en sluttspurt. Vi fikk med oss en god følelse fra kampen mot Larvik. Samtidig har det krevd mye av alle, så det blir viktig å bruke perioden godt på å bygge overskudd. Vi trenger å få alle ordentlig tilbake å jobbe videre med oppgavene våre. Alle kampene blir tøffe, kanskje ekstra tøft med Vipers som første. Så kommer jo de neste kampene på rekke og rad hvor vi må ta en kamp og motstander om gangen. Vi har sett gjennom sesongen at det er jevnt og at nesten alle kan slå alle. Så her må vi gå inn maks i hver eneste kamp, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg


NESTE HJEMMEKAMP:

Ravens 6 siste kamper i Rema 1000-ligaenDag/dato/tidSpillested
Vipers Kristiansand – Romerike RavensOnsdag 6.mars, kl.18:00 / TV2 PlayAquarama
Romerike Ravens – Aker TopphåndballOnsdag 13.mars, kl.18:30 (billetter) / TV2 PlaySkedsmohallen
Tertnes – Romerike RavensOnsdag 20.mars, kl.18:00 / TV2 PlayÅsane Arena
Romerike Ravens – Molde Søndag 24.mars, kl.18:00 (billetter) / TV2 PlaySkedsmohallen
Gjerpen – Romerike RavensTorsdag 18.april, kl.19:00 / TV2 PlaySkienshallen
Romerike Ravens – Sola HKSøndag 21.april, kl.18:00 (billetter) / TV2 PlaySkedsmohallen