Kristin Eskerud: -Vi ønsker å vise hva vi står for – Ravens
Kristin Eskerud, Romerike Ravens

Kristin Eskerud: -Vi ønsker å vise hva vi står for

På søndag braker Ravens og Tertnes sammen i Skedsmohallen. Det er to lag i poengnød som garantert kommer til å kjempe med nebb og klør i den siste kampen før mesterskapspausen.

Begge lag gikk poengløse av banen i onsdagens serierunde i Rema 1000-ligaen. Tertnes måtte svelge et nittenmålstap på hjemmebane mot Storhamar, mens Ravens ble filleristet i 1.omgangen på bortebane mot Sola. Det ble et plaster på såret at laget vant 2.omgangen.


Ravens har hatt godt tak på Tertnes de siste par sesongene, og har vunnet tre av de siste fire oppgjørene. Det teller lite når lagene igjen møtes til kamp.

Statistikk

Gjensyn med Emma Holtet
Romeriksjenta Emma Holtet er inne i sin 3.sesong for Tertnes. Linjespilleren har fått en sentral rolle hos Bergenserne etter at hun flyttet til byen mellom de syv fjell samme sesong som Ravens ble etablert.

-Ravens som motstander er alltid spesielt for meg. Jeg kjenner mange, noen bedre enn andre. Selv om jeg spilte i Rælingen, så er det jo mange av de samme som er i Ravens nå. Jeg skal ærlig innrømme at jeg kjenner litt ekstra på de kampene.

Det blir en tøff kamp for vår del og jeg regner med at Ravens tenker det samme. Det er to lag som ligger tett på tabellen, og begge vil veldig gjerne stikke av med to poeng. Ravens har spilt godt i mange kamper og jeg synes laget utvikler seg kamp for kamp. Jeg gleder meg masse til gjensynet, spille i Skedsmohallen og hilse på alle igjen. Det ryktes god kok i hallen, så jeg håper mange tar turen i hallen på søndag, så skal jeg gjøre alt jeg kan for at de to poengene skal med «hem til Bergen», forteller Emma Holtet

Rema 1000-ligaen har hatt flere svært jevnspilte kamper denne høsten. Både Ravens og Tertnes har i flere kamper vært nær poeng uten imponerende suksess. Bergenserne holdt på å klare det helt store mot Vipers tidligere i høst. Også ett måls tap mot Sola i cupen og seier på bortebane mot Molde er resultater som også lar seg høre.

-Sesongen så langt har for vår del i likhet med Ravens vært meget svingende. Vi presterer ofte godt i mange perioder av alle kamper, men klarer dessverre ikke trekke det lengste strået. Vi har hatt noen kamper som har vært bedre enn andre, og kamper hvor vi virkelig har spilt på oss selvtillit. Vi jobber hver dag og tar små steg hele tiden, avslutter Holtet.

Klikk på annonsen for å hente gratisbilletter (artikkelen fortsetter nedenfor)

-Det blir noen gode dueller
Kristin Eskerud har vært en klippe i Ravens-forsvaret. Nannestadjenta har også vist gode takter offensivt fra linjespillerposisjon. Motivasjonen for å levere en god kamp mot Tertnes er åpenbart stor.

-For vår del blir dette en viktig kamp ikke bare for poengene sin del, men også for følelsen inn mot mesterskapspausen. Som lag trenger vi en opptur og en kamp hvor vi kan vise mer av det vi kan og står for. Vi går for seier og håper folk på Romerike kommer på kamp! Å møte Emma igjen blir gøy. Det er noen sesonger siden vi spilte sammen nå, men tenningsnivået er alltid høyere når man møter en tidligere lagkamerat. Så forhåpentligvis blir det noen gode dueller på linja, sier Kristin Eskerud.