Mällberg etter poengdeling: -Vi hadde tiden på vår side men brukte den ikke – Ravens
Marielle Nordvang, Romerike Ravens

Mällberg etter poengdeling: -Vi hadde tiden på vår side men brukte den ikke

Det spisser seg til i Rema 1000-ligaen. Kampen for posisjonene og ikke minst å overleve krever mye av alle i et lag. Spillere, trenere og støtteapparatet legger ned en stor jobb for å løfte prestasjonene. Mot Tertnes ble det vist mer enn nok vilje. På banen vant Ravens-jentene alle løse baller og åpne dueller, men det holdt ikke til mer enn poengdeling.

Ravens var best i 56 minutter. Med tre måls ledelse så det ut som spillerne var ivrige på å punktere kampen. Det endte i spill med for små marginer og en gavepakke til gjestene fra Bergen som takket for det ene poenget.

Det var åpenbart at det stod mye på spill. Lagene fulgte hverandre i åpningsminuttene. Bakover fungerte forsvar- og målvaktspillet for hjemmelaget. Ravens-spillerne kastet seg inn i duellene og fikk betalt for det gjennom en tre måls ledelse til pause. Ravens så ut til å ha kontroll. Selv om begge lag endret på taktikk og formasjoner utover i 2.omgang, klarte Tertnes ikke å komme nærmere i målprotokollen før i sluttminuttene.

Ane Mällberg var som spillerne svært skuffet etter at seieren glapp. Likevel er ett poeng mye mer enn null, og selv om laget skuffet i sluttminuttene var det mye å glede seg over.

-Det var mye bra bakover. I dag handlet det mest om vurderingene og ikke minst evnen til å sette ballen i nettet på gode sjanser. Vi blir kanskje for ivrige og vil lukke kampen selv om vi leder med tre mål, for vi hadde tiden på vår side men brukte den ikke. Vi tar med 56 minutter og må lære av de siste fire, sier Mällberg.

Artikkelen fortsetter under videointervju med Ane Mällberg og Vilde Johansen (banens beste)

Kampfakta
Romerike Ravens – Tertnes 23-23 (13-10)
Mål Ravens: Marielle Nordvang 5, Astrid Mjøen Holstad 4 (3), Maja Muri 4 (2), Hanna Örtorp 3, Carina Berg 3, Frida Haug Hoel 2, Kristin Eskerud 1, Sarah Deari Solheim 1
Toppscorer Tertnes: Sanne Løkka Hagen 8
Utvisninger: Ravens 1×2, Tertnes 4×2
Dommere: Antonie Seierstad Dale og Rebecca Røsberg Skjold
Tilskuere i Skedsmohallen: 496