Før kampen mot Molde: -Vi har mest fokus på vår egen utvikling – Ravens
Lorin Sendi gir alt i avslutningene

Før kampen mot Molde: -Vi har mest fokus på vår egen utvikling

-Molde har spilt flere gode kamper. Vi håper å gi dem en jevn god match, men har fokus på vårt eget spill. Byr sjansen seg så er vi ivrige på å plukke poeng, sier Ravens hovedtrener Ane Mällberg.

Artikkelen fortsetter under annonsevideo

I ny drakt
Molde Elite er klar for sin sjette sesong i eliteserien. «Håndballjentan» kommer i ny drakt og har skiftet fra rød til blå trøye denne sesongen. Da laget rykket opp til eliten i 2015 skilte de seg fra moderklubben som et allianselag og tok navnet Molde HK Elite. Forrige sesong fikk de sin debut i europasammenheng, og slo det tidligere storlaget Hypo Niederösterreich med klar margin. Europacupeventyret fikk en brå stopp på grunn av koronarestriksjoner.

Se videointervju med Ane Mällberg lenger ned i artikkelen

Satser hardt for å nå toppen
Molde har satset tungt godt støttet av Røkkes lommebok. Selv er de soleklare i sin egen presentasjon av laget; troen er stor på å hevde seg blant lagene på den øvre delen av tabellen. Lagets hovedtrener Tor Odvar Moen har fylt på troppen med en rekke nye sterke spillere. Kanskje blir ikke savnet av deres største stjerne Anniken Obaidli så stort som fryktet?

Ane Mällberg, hovedtrener for Romerike Ravens

Fokus på utvikling, men tar gjerne med seg poeng
Laget fra rosenes by startet med fem strake seire i Rema 1000-ligaen før Vipers påførte dem deres første tap i forrige serierunde. -Det er et lag med god bredde i stallen. De har spesielt god bakspillerrekke som kombinerer godt med linjespillet, sier Mällberg.

Etter meget variable prestasjoner i sesongstarten står Romerike Ravens med tre poeng. Før kampene mot Fana (uavgjort), Molde og Vipers som skal spilles i oktober, la trenerteamet og spillerne kampene i potten for utvikling. -Vi måtte våge å ta det grepet, senke skuldrene og fokusere på å spille god håndball. Poengfangst mot disse tre lagene ser vi på som bonus. Uansett går vi selvsagt alltid på banen for å vinne poeng, men nå har vi mest fokus på egen utvikling som dreier seg om å kopiere det vi gjør på trening i kamp, sier Mällberg

Videointervju med Ane Mällberg før bortekampen i Rema 1000-ligaen mot Molde HK Elite (kilde: Ravens Youtube-kanal)