Før kampen mot Byåsen. -Vi skal fokusere på vårt eget konsept og spill – Ravens

Før kampen mot Byåsen. -Vi skal fokusere på vårt eget konsept og spill

På søndag står Byåsen på motsatt banehalvdel i Skedsmohallen. Trønderne som har vært sammenhengende i norsk toppserie i 39 år har ambisjoner om å klatre på tabellen.

-Det er en tøff motstander med mange gode og erfarne enkeltspillere. Byåsen er godt bemannet på alle plasser, men spesielt sterke fra bakspillerposisjon. Nettopp skytterne i kombinasjon med linjespill er en klar trussel, sier Mällberg.

Hør siste episode av Klisterboksen S2/E3 (Podcast)

Trønderne har mistet blant annet Julie Bøe Jacobsen (Esbjerg). Nittedalsjenta med fortid i Rælingen var meget sentral. I tillegg har Ida Alstad og Mari Molid lagt opp. Med et høyere ambisjonsnivå har de fått inn gode erstattere i Marie Hjertner (København), Janne Eklo (Aker), Lone Sandvik (Storhamar), samt fått tilbake Teodora Tomac fra fødselspermisjon.

Kjøp billett til kampen Romerike Ravens – Byåsen (Søndag 9.oktober kl.18:00, Skedsmohallen)

-Det er ingen tvil om at toppnivået til Byåsen er bra. Det viser resultatene deres. Samtidig trenger de nok litt tid til å sette spillet, for de har jo også vist å variere i prestasjonene, særlig når det butter litt i mot. Vi har også variert ganske mye, fra veldig bra mot Fana til en svak opptreden mot Aker Topphåndball. Det viktigste for oss blir å fokusere på vårt eget konsept og spill, også når ting ikke går på skinner, avslutter Mällberg.