Solveig Aashaug Stangvig: -Jeg skal ta mer plass! – Ravens

Solveig Aashaug Stangvig: -Jeg skal ta mer plass!

Hun var et supertalentet og dominerte i årene som ungdomsspiller. Forrige sesong var krevende og preget av skader. Nå er Solveig Aashaug Stangvik (19) på vei tilbake og ønsker å ta mer plass.

For tre år siden valgte multitalentet å legge andre idretter til siden og satse kun på håndball. Hun har de siste to årene vært en del av elitesatsingen, og legger ikke skjul på at overgangen fra tiden som ungdomsspiller har vært både krevende og inspirerende. Nittedalsjenta er et produkt av godt arbeid i partnerklubb og en tydelig vei inn til Romerike Ravens.

-Målet mitt for sesongen er å ta ytterliggere steg, ta mer plass og tørre å vise meg frem. Jeg har blitt tryggere og fått mer ro i et miljø med gode rammer. Det tror jeg er med på å sikre min utvikling, sier Solveig.

Det ble lite spilletid forrige sesong grunnet skade. Veien tilbake har vært fulgt opp med en plan med bl.a. Jan-Andreas Fosnæs. På trening etter sommeren har hun vist fin utvikling, noe som har resultert i gradvis mer spilletid.

-Jeg er makker med Rikke (Thorngaard) og Isabella (Fazekas Jakobsen). Vi utfyller hverandre godt. De har også mye erfaring og er gode til å dele tips og innspill. Det er fint å være i en gruppe der vi kan lære av hverandre.

Med stadig flere spillere tilbake fra skader får Ravens mer bredde i stallen. Dette blir viktig i kommende periode med tett kampprogram.