Lokaloppgjør mot Oppsal – Ravens

Lokaloppgjør mot Oppsal

Det er duket for returoppgjør mot Oppsal. Oslo-klubben vant høstens oppgjør. Ravens går til kampen med målsetting om revansje.

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen spilles i Skedsmohallen lørdag 29.januar kl.16:00 (merk tidspunktet). Kjøp billett på nettsted eller via klubben app (Romerike Ravens)

Den tradisjonsrike klubben fra Oslos østkant feiret sitt 75-års jubileum i 2021. På 70-tallet herjet Oppsals herrelag i den norske ligaen. Nå er det kvinnene som er flaggskipet i klubben med hele 600 aktive medlemmer. Oppsal trenes av Stian Bjermeland, som er bosatt på Romerike og har fortid som spiller og trener på elitenivå for både Lillestrøm Topphåndball og Fjellhammer.

Oppsal har hatt en tøff start på 2022 og er garantert klare for å kjempe om viktige poeng i Skedsmohallen. Laget spilte uavgjort mot Follo HK Damer og Flint Tønsberg i november. De må tilbake til 20.oktober da de sist vant en kamp i Rema 1000-ligaen. Da vant de en sterk borteseier mot Tertnes. I tillegg har Oslo-laget også vunnet sine hjemmekamper mot Larvik (17/10) og Ravens (12/9).

Romerike Ravens hadde en tung start på seriepillet. Laget tapte sine 3 første kamper og kom bakpå. Senere på høsten begynte det å se bedre ut. På nyåret har Romeriksjentene vunnet sine to første kamper.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Lettelser i restriksjonene betyr økning fra 50 til 200 tilskuere som skal sitte på sin tilviste plass med munnbind.
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune for eventuelle lokale tiltak (ingen p.t.)

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen