Nominert til publikumsfavoritt. -Maja byr på seg selv! – Ravens

Nominert til publikumsfavoritt. -Maja byr på seg selv!

Tiden er inne for å kåre årets publikumsfavoritt. I regi av Norsk Topphåndball og klubbene har det blitt nominert en spiller fra hvert lag som kjemper om tittelen. Avstemmingen avsluttes tirsdag 10.mai kl.12:00.

Maja Muri har blitt nominert som Romerike Ravens kandidat. Linjespilleren som er kjent for sin kompromissløse stil er også Ravens toppscorer inneværende sesong.

Lillestrømjenta som blant medspillerne er mest kjent for å rope høyt etter å få ballen synes det er gøy å bli nominert. -Det er skikkelig artig! Jeg elsker når det er mye publikum, og liker å bidra til at de får gevinst for inngangsbilletten. Det er veldig kult at mange unge publikummere kommer bort etter kampen å stiller spørsmål og vil ha autografer

Klikk på bildet som har link der du kan gi din stemme (artikkelen fortsetter nedenfor)

Maja leverer alltid det lille ekstra
Den fritt talende makkeren til Maja fra Klisterboksen, Silje Fjellengen, snakker like mye som i podcasten når hun forklarer hvorfor Maja har blitt en publikumsfavoritt. -Hun er først og fremst er veldig underholdende å se på når hun spiller håndball. Maja gir alltid 100% i alle dueller, har et tenningsnivå som synes for de som sitter å ser på når hun jubler mot motstanderne etter å ha satt en hard takling på de, eller jubler etter hun har tricka ballen inn i mål fra linjeposisjonen. Samtidig så stiller hun også opp på mye for klubben og blir på så måte et ansikt utad. Hun stiller opp på OBOS-akademiet, på håndballskole, på sponsoroppdrag, på podcast osv. Det at hun byr på seg selv fører jo til at flere blir kjent med personen bak nummer 20 med håret til alle kanter ute på banen! Det skal jo sies at hun er en favoritt blant oss jentene også, så vi synes absolutt at hennes tittel som vår publikumsfavoritt passer seg veldig bra

Artikkelen fortsetter under bildet.

Carina Berg synes Maja er en sprudlende og blid jente, med en særegen humor. -Maja er en helt ekstremt god håndballspiller som stiller krav og alltid vil vinne. Hun gjør alltid det hun skal og enda mer, både på banen og utenfor. Tror nok hun har blitt ekstra lagt merke til da hun snakker fra levra og later som hun fortsatt bor i Fredrikstad med dialekten som fortsatt henger igjen, ler Carina.

Klikk her for å avgi din stemme