Står sammen. Ser fremover! – Ravens

Står sammen. Ser fremover!

Ravens hadde en plan. Laget ønsket å gi Storhamar kamp om avansement til semifinalen i sluttspillet. Det så veldig bra ut i 1.omgang, men etter hvilen var det stopp.

God start og jevnspilt 1.omgang
Mot slutten av kampen var det ingen tvil om hvor seieren skulle gå. Laget fra Hamar var best. Er man på et slikt nivå blir det også ofte stang inn. For Ravens ble det mye stang ut i siste del av kampen.

Det startet veldig bra. Ravens var tydelig oppildnet av den gode stemningen på tribunen. Laget holdt ledelsen de første 10 minuttene. Så kom gjestene mer inn i kampen. Det var jevnspilt. Storhamar forsøkte, men klarte aldri å riste av seg de hissige ravnene.

Hamarlaget kom best i gang etter hvilen. Ravens startet omgangen med en utvist spiller, og fikk ytterliggere to utvisninger på rekke og rad. Laget kom aldri inn i noen rytme og strevde med å finne seg selv. Det resulterte i feil, svake avslutninger og stang ut.

Maja Muri ble igjen kåret til Romerike Ravens beste spiller

Viste lederskap
Etter kampen samlet Frida Haug Hoel jentene i en ring på banen. Eidsvoldjenta som er en del av kapteinsteamet viste lederegenskaper da hun minnet lagvenninnene hva de har prestert, og at de sammen skal bygge videre på dette.

Les: En plass for historiebøkene

Ane Mällberg hadde ikke fokus på avslutningen av kampen i garderoben under sin oppsummering. -I forhold til målsettingen er jeg ekstremt imponert over hvordan jentene har stått i det. Vi har vist samhold og energi. Alle som har vært en del av laget har bidratt til våre resultater.

Siste kamp for Karoline Strømberg
Før kåringen av kampens beste spillere, ble Karoline Strømberg hedret med fine ord fra Odd Granerud, styremedlem i Ravens. Også moderklubben Rælingen HK deltok på markeringen representert av J2011 laget som kom inn med blomster.

Les også:
Karoline Strømberg: -Det var en vanskelig beslutning

Kampfakta
Romerike Ravens – Storhamar 24-37 (16-16)
Mål Ravens: Maja Muri 8, Carina Berg 4, Frida Haug Hoel 2, Anniken Wollik 2, Kristin Eskerud 2, Rikke Thorngaard 2, Rikke Arnesen 2, Astrid Mjøen Holstad 1, Silje Fjellengen 1
Toppscorer Storhamar: Emilie Hovden 10 (2)
Utvisninger: Ravens 3×2 og Storhamar 1×2
Tilskuere: 432


.