-Vi bommet rett og slett for mye – Ravens

-Vi bommet rett og slett for mye

Maja Muri var ikke nådig mot seg selv og sine egne lagvenninner etter oppgjøret mot Fredrikstad. -Vi kommer til mange gode sjanser, men setter dem ikke i mål.

For den tøffe linjespilleren som kom hjem til Lillestrøm etter spill for nettopp Fredrikstad var skuffelsen tydelig, men alt var ikke helsvart. -Det var deilig å spille i Skedsmohallen, men sykt surt med tap. Vi har jo egentlig alle muligheter, sier Maja Muri.

Rikke Thorngaard på gjennombrudd som ga scoring for Ravens

Det var duket til fest i Skedsmohallen. Lysshow, røyk og god stemning på tribunen. Den første seriekampen på hjemmebane for Ravens ble tett og spennende. Gjestene fra Fredrikstad var litt mer nøyaktige og reiste hjem med poengene.

Se reaksjoner etter kampen mellom Ravens og Fredrikstad.

Gjestene startet best, men Ravens kom tilbake gang på gang. Da sjansen bød seg for å overta styringen ble det bom, bom og bom. Romeriksjentene gjorde det ikke lett for seg selv.

Kampen bølget, men var egentlig jevnspilt til det gjenstod fem minutter. Da økte Østfoldlaget til tre måls forsprang. I sluttminuttene gikk hjemmelaget bort fra sine konsepter. Det ble en og en, og igjen bomskudd.

-Jeg synes vi viser mye bra i forsvar og er flinke til å komme tilbake i kampen. Vi burde ha vært mer kyniske de gangene vi leder. Med litt mer normal treffsikkerhet burde vi tatt med oss poengene. Jeg synes gjensynet med Skedsmohallen som kamparena var veldig positivt. Vi fryktet at hallen skulle litt stor å fylle, men det ble faktisk intimt på en veldig fin måte slik det var rigget til, sier Ane Mällberg.

Firmaet THIS IS ENTERTAINMENT hadde rigget lys, røyk og effekter til oppgjøret i Skedsmohallen

Allerede på onsdag spiller Ravens 3.runde i NM på bortebane mot Bærum i Nadderud Arena. Førstkommende søndag er det ny kamp i Rema 1000-ligaen. Da er Oppsal motstander i jentenes andre bortekamp i ligaen for sesongen.