Overrasket over oppmerksomheten fra media – Ravens

Overrasket over oppmerksomheten fra media

Ane Mällberg har fått stor oppmerksomhet i mediene de siste månedene. Å være ung og sjef er en ting, men er man kvinne i tillegg blir det åpenbart lagt merke til.

Ingen tilfeldighet at hun ble hovedtrener
Rælingen hadde fulgt Ane i flere år før hun takket ja til å bli en del av trenerteamet for to sesonger siden. -Vi snakket faktisk sammen allerede da om at målet måtte være å få henne i posisjon til hovedtrenerjobb på øverste nivå. At det ble i Rælingen er vel derfor ingen tilfeldighet, sier sportssjef Svein Strømberg.

Jeg føler kanskje litt mer på det. Det kan hende folk følger litt mer med på oss enn de hadde gjort ellers

Ane Mällberg

Mange positive tilbakemeldinger
Økt oppmerksomhet betyr også at flere følger med og vurderer både trener, spillerne og teamet i klubben. -Jeg føler kanskje litt mer på det. Det kan hende folk følger litt mer med på oss enn de hadde gjort ellers. Det har vært mange positive tilbakemeldinger, så kanskje flere heier litt ekstra? Jeg synes det er veldig positivt at det er økt fokus på håndball. Kampene har også blitt mer tilgjengelig gjennom gode produksjoner på stream og tv. I tillegg er det mer fokus på profiler og forbilder, flere podcaster og andre håndballprogrammer. Samlet tror jeg det er positivt for rekrutteringen og at håndballen kan fortsette å vokse som idrett. Jeg håper at også jeg kan være et forbilde og at flere blir inspirert til å være i håndballen lengre, sier Mällberg

27-åringen har hatt flere tv-opptredener og var også gjest på det nye håndballmagasinet «Tett På Håndball» forrige uke (sendes hver tirsdag på handballtv.com). Mandag kveld var hun igjen i tv-ruta. TV2 Sportens sending kan du se i videoklippet under.

TV2 Sporten mandag 14.september
Se Rema 1000-ligaen på TV onsdag 16.september
Kamper på TV2 og direktesport.no / rb.no:

kl.17:30 Fjellhammer – Nærbø (menn) Direktesport / rb.no

kl.18:00 Fana – Storhamar (kvinner) Direktesport / rb.no

kl.18:00 Fredrikstad – Byåsen (kvinner) Direktesport / rb.no

kl.18:00 Viking Håndball – Sandefjord (menn) Direktesport / rb.no

kl.18:00 Kolstad – Halden (menn) Direktesport / rb.no

kl.18:30 Vipers – Oppsal (kvinner) Direktesport / rb.no

kl.18:30 Drammen – Fyllingen Bergen (menn) Direktesport / rb.no

kl.18:30 Runar Sandefjord – Bækkelaget (menn) Direktsport / rb.no

kl.19:00 ØIF Arendal – Haslum (menn) TV2

Romerikes Blad: Ane (27) blir tidenes yngste kvinnelige hovedtrener i topphåndballen: – Jeg er forberedt på at det blir pratet om