-Satsingen på Ravens som toppklubb for jenter på Romerike er helt riktig – Ravens
Pål Rasmussen, daglig leder i CTC Bilpartner

-Satsingen på Ravens som toppklubb for jenter på Romerike er helt riktig

CTC Bilpartner vil også kommende sesong være drakt- og arenasponsor. Selskapet med beliggenhet på Skedsmokorset er en betydelig nasjonal aktør i sin bransje.

Vi mener satsingen med Ravens som toppklubben for jenter på Romerike har vist seg å være helt rett. Det er derfor naturlig og en glede å støtte dette prosjektet videre, sier Pål Rasmussen, daglig leder i CTC Bilpartner.

Om CTC Bilpartner
Selskapet ble etablert allerede i 1989 under navnet CTC, som står for Client Tailored Consultants AS (skreddersydde konsulent-tjenester). CTC var i en årrekke spesialister på privatøkonomisk rådgivning, og en del av dette arbeidet besto i å vurdere hvilken bilordning som var mest gunstig for den enkelte.

Flytter til nye lokaler og tilbyr mer til kundene
I sommer flytter bedriften til nye lokaler på Jessheim. Rasmussen ser frem til dette.

-Vi får større plass, gode lokaler og muligheter til å vise frem og utlevere biler. Vi gleder oss til å skape enda bedre kundeopplevelser.

Gode løsninger for biladministrasjon til bedrift og privatmarkedet
Allerede i 2001 startet selskapet å tilby løsninger for biladministrasjon. Med erfaring og kunnskap tilbyr de som samarbeidspartner et bekymringsløst bilhold. CTC Bilpartner har som målsetting å være ledende på å utvikle og levere nye produktløsninger innenfor langtidsleie, leasing og biladministrasjon til svært konkurransedyktige priser og vilkår. Produktene og tjenestene skal være så attraktive at kunden fornyer avtalen ved kontraktstidens utløp.