Seier mot Bjerringbro – Ravens

Seier mot Bjerringbro

-Vi klarer å jobbe med tingene vi ble enige om. Samtidig er det godt at det er en treningskamp og at vi får rullert, sier Ane Mällberg

Ravens har fortsatt store utfordringer med skader i troppen. Carina Berg var ny på lista etter torsdagens kamp mot Fredrikstad. Med flere spillere fra rekruttmiljøet var det åpenbart viktig å holde seg til konseptet. Dette klarte laget gjennom store deler i en kamp der de var påskrudd fra start.

Allerede etter fire minutter stod stillingen 4-1, og Bjerringbro tok time-out. Danskene som imponerte mot Fredrikstad fant ikke den samme rytmen. Selv om de kom litt bedre ut at det utover i omgangen måtte de gå til pause med fem færre mål enn Ravens.

Kampbildet ble ganske likt i 2.omgang. Kampens store spiller Frida Haug Hoel var lite å se på banen i siste del av kampen. Målvaktene Vilde Johansen og Zaynab Elmrani stod hver sin omgang og kom godt fra det.

Link: Resultater og mer informasjon om Preseason Challenge

-Jeg er fornøyd med antall brudd vi skaper i forsvar. Det er absolutt mye bra å ta med seg videre. Vi har jo varetelling før hver kamp, og hovedfokus er å ha flere spillere klare til seriestarten, sier Ane Mällberg.

Frida Haug Hoel (Romerike Ravens) og Line Gyldenløve (Bjerringbro)