Ane Mällberg: -Vi har fått noen bekreftelser – Ravens

Ane Mällberg: -Vi har fått noen bekreftelser

Romerike Ravens har så langt spilt syv treningskamper siden starten av august. Etter uken i Danmark gikk turen til Skjærgårdslekene.

Det har vært travle dager for Mällberg og jentene siden oppstarten i slutten av juli.
-Skjærgårdslekene er en fin turnering hvor vi har stilt med litt ulike tropper hver kamp. Det har vært nødvendig å styre belastning på en del av jentene. Dette har gitt spillere fra rekruttmiljøet i noen av samarbeidsklubbene våre muligheten. Vi skal bruke tiden frem mot seriestarten på å komme i «håndballform» igjen. Vi har også fått noen bekreftelser på hva vi ønsker å ta med videre og ikke minst hva vi må ta tak i og jobbe med. I Preseason Challenge håper vi å ha mer av troppen på plass. Målet er å ta nye steg den kommende uken.

Les også: God treningsuke med dansk motstand i Viborg

I Skjærgårdslekene vant Ravens mot Larvik som mønstret et bra mannskap med bl.a. Kurtovic, men uten Heidi Løke. Det ble tap mot Fredrikstad Ballklubb som viste at de er i god form. Mot Haslum stilte Ravens kun med tre spillere fra egen stall. De øvrige ni kom fra partnerklubbene. Disse imponerte selv om det ble ettmåls tap. I søndagens plasseringskamp viste Gjerpen at de er blant favorittene i årets 1.divisjon. Ravens var uten mulighet til å toppe mannskapet, men Mällberg var likevel fornøyd med treningen spillerne fikk.

Link til kampene i Preseason Challenge

Kjøp billetter til Preseason Challenge (Sesongkortinnehavere har gratis inngang)