Slik kan du støtte Romerike Ravens – Ravens
#HeleRomerike

Slik kan du støtte Romerike Ravens

For å drive en eliteklubb støttet av lokale klubber på Romerike gjennom partnerskap, kreves det en god organisasjon, økonomi og frivillige. Å bygge dette prosjektet krever utvikling, engasjement og støtte.

Slik kan du støtte Romerike Ravens:

Bedriftspartner og sponsor

Profiler din bedrift og dine produkter gjennom Romerike Ravens. Kom i kontakt med andre partnere

 • Spillernes draktreklame og på øvrig bekledning
 • Trenernes representasjonsbekledning
 • Arenareklame
 • Kampsponsor
 • Partner til akademier
 • Partner til håndballskole
 • Sponsor til partnerklubbsamarbeid
 • Barteravtaler (bytte av varer og tjenester)
 • Personlig sponsorat til spillere og trenere

Kontakt oss: romeriketopp@ronhandball.no

Frivillig. Er du FRI, VILLIG og HET?

Møt hyggelige mennesker og vær med å skape et flott inkluderende miljø. Har du litt ledig tid (FRI), har du lyst (VILLIG) og kanskje brenner du for å være med å bygge noe (HET)?

Vi ønsker å skape enda bedre arrangementer
Vi behøver flere på laget vårt for å lage gode arrangementer og å videreutvikle miljøet. Gjennom partnerklubbsamarbeidet bidrar klubbene med mennesker som klargjør Skedsmohallen til arrangementene. Vi ønsker oss flere som kan være med å stå for organiseringen av arbeidskraften. Målet er å bli så mange frivillige at man ikke alltid må være der, men også kan komme til hallen som gjest uten å gjøre annet enn å se på kampen og treffe kjente. Noen av oppgavene er:

 • Bistå og lede rigging av hallen
 • Bistå billettscanning
 • Vert/vertinne for lag og dommere
 • Vakthold

TV-teamet ønsker å utvide staben
Visste du at klubbene i Rema 1000-ligaen står for produksjonen av kampene som vises på TV Play? I Romerike Ravens har vi et fantastisk tv-team som kan levere 3-kamera produksjon. Teamet ønsker seg flere å spille på. Spesielt i forbindelse med utvidelse av antall kameraer som benyttes ønskes det en person som har kompetanse eller ønsker å lære å utføre en slik oppgave.

Med et flott styre, administrasjon, engasjerte spillere, trenere og lagsapparat, har vi en meget god base. I vår klubb er det plass til alle typer mennesker. Kanskje er du mer interessert i media, SoMe eller sponsormarked? Mulighetene er mange i vår klubb!

Dersom nettopp du har lyst til å bli en del av en inkluderende gjeng vil vi høre fra deg. Dette er en unik sjanse til å bidra for, og å komme tettere på spillerne og resten av klubben.

Kontakt oss: romeriketopp@ronhandball.no

Støtt oss med Grasrotandelen

Det koster ingenting! Tipper eller spiller du gjennom Norsk Tipping kan du registrere Romerike Topphåndballklubb som din mottaker

Grasrotandelen gir kunder av Norsk Tipping anledning til å gi et beløp tilsvarende inntil 7 % av spillinnsatsen sin til et valgfritt lag eller forening. Over 30.000 lag og foreninger er idag registrert som grasrotmottakere. 24 av disse er klubber i REMA 1000-ligaen i håndball, og disse klubbene mottok i 2022 nesten 4,4 av de 771 totale Grasrotmillionene.

Vi ønsker å få med mange flere på laget, og oppfordrer derfor deg som er glad i Romerike Ravens til å velge oss som mottaker av din Grasrotandel.

Det er lett å tenke at enkeltpersoners handlinger betyr lite i denne sammenhengen, men din grasrotandel vil være med på å bidra til at vi kan fortsette å kjempe i REMA 1000-ligaen.

Støtt Romerike Ravens med din grasrotandel her

Gi en gave som privatperson eller bedrift

Vi opplever at både privatpersoner og bedrifter ønsker å bidra med støtte gjennom gave. Denne er også fradragsberettiget

 • Gaver er en viktig inntektskilde for mange frivillige organisasjoner
 • Gaver på minimum kr.500 og inntil kr.25.000 gitt av personer og bedrifter gir skattefradrag dersom gitt til godkjente frivillige organisasjoner

Les mer om skattefradrag på Idrettsforbundets nettside

For at vi skal gi deg fradragsrett trenger vi givers personnummer eller organisasjonsnummer, navn og adresse. Send oss en e-post til romeriketopp@ronhandball.no -merket «Gave til Romerike Topphåndballklubb» slik at vi kan etablere kontakt for registrering

Gave kan gis slik:

 • Beløp betales til kontonummer 1310.28.96267
  Merk med: Gave til Romerike Topphåndballklubb
 • Beløp kan overføres via VIPPS til (nummer kommer)
  Merk med: Gave til Romerike Topphåndballklubb
Ravens har potensial og stort nedslagsfelt. I et av oppgjørene mot Vipers samlet nesten 2000 tilskuere seg på tribunen i Skedsmohallen