Seier mot Flint! Klare for Rema 1000-ligaspill kommende sesong – Ravens
Romerike Ravens, seier i kvalik til Rema 1000-ligaen

Seier mot Flint! Klare for Rema 1000-ligaspill kommende sesong

Det var glede, god stemning og lettelse i Ravens garderoben etter seieren mot Flint Tønsberg. Linnea Säreborn satte ord på det. -Det var ikke pent, men vi løste det.

Etter seieren i Skedsmohallen i det første kvalik-oppgjøret mot Flint Tønsberg var det klart at Flint måtte vinne for å få en tredje kamp. For Ravens ville seier bety fortsatt spill i Rema 1000-ligaen.

Romerikslaget mente de hadde skapt en god inngang til kampen. Kampdagen var tilrettelagt og stemningen i bussen fra Jenssen Turbuss kjørt av TikTok stjerna «gulhan_kaptan» var upåklagelig.

Kampen startet ikke like bra. Flint tok kommandoen og ledet 3-0 etter like mange spilte minutter. Så kom Ravens i gang. Da klokka viste åtte minutter var kampbildet snudd. Hanna Örtorp kontret inn Ravens ledelse 4-5. Deretter hadde laget mer eller mindre god kontroll. Til pause hadde forspranget økt til seks mål. Etter hvilen var ledelsen en periode oppe i åtte mål. Mot slutten kom Flint litt nærmere, men kunne lite gjøre med Ravens denne kvelden.

-Vi får en kronglete start, men når det løsner så ser vi oss aldri tilbake. Jeg er aldri stressa for at vi ikke skal klare det. Jeg er stolt og imponert. Deilig å lande det på to kamper, oppsummerer Ane Mällberg

Se videointervju med Maja Muri (BB), Ane Mällberg og Marielle Nordvang. Kampfakta under video

Kampfakta 2.kvalik-kamp til Rema 1000-ligaen
Flint Tønsberg – Romerike Ravens 25-29 (11-17)
Mål Ravens: Maja Muri 10, Astrid Mjøen Holstad 6 (5), Linnea Säreborn 4, Marielle Nordvang 3, Frida Haug Hoel 2, Hanna Örtorp 2, Merlinda Qoorraj 2
Toppscorer Flint: Amalie Mogstad 7 (4)
Utvisninger: Ravens 1×2, Flint 1×2
Dommere: Sondre Litved og Petter Eia Haavi