Stortalent klar for ny satsing – Ravens

Stortalent klar for ny satsing

Lorin Sendi (20) har signert 2-årskontrakt med den nye satsingsklubben Romerike Topphåndballklubb. Playmakeren har 28 landskamper for Norge og vant bronse med juniorlandslaget i 2019.

Det er ei lokal jente som nå tar steget inn i elitestallen. Lorin har de siste sesongene spilt for Oppsal, men kommer opprinnelig fra Skjetten. Det var også i den lokale klubben hun startet som håndballspiller. -På Skjetten hadde vi et veldig bra miljø. Her hadde jeg en veldig god trener som la grunnlaget for min utvikling. På veien til toppsatsing som juniorspiller var jeg også innom Lørenskog. I Oppsal har det vært noen fine år hvor jeg fikk ta steget til elitespill på seniornivå, forteller Lorin.

Hovedtrener Ane Mällberg er veldig fornøyd med å få playmakeren på plass for å erstatte Marte Juuhl Svensson som blir å finne i Bundesliga neste sesong. -Lorin har, på tross av alderen, en del erfaring. Som spiller har hun spisskompetanser som passer godt inn med de vi har. Vi har møtt henne i kamp noen ganger, og hun er en vanskelig spiller å få tak på. Lorin har høye ambisjoner og ønsker å utvikle seg. Vi gleder oss til å ha henne med oss og ikke mot oss, sier Mällberg

Skjettenjenta har Stine Bredal Oftedal og Anna Vyakhireva som sine forbilder. Nå har hun mål om å ta nye steg som håndballspiller. -Det største jeg så langt har opplevd er å vinne bronse i junior EM. Det var inspirerende å være med på et godt lag som fikk spille mot de beste. Jeg har høye målsettinger og tror det å være med på elitesatsingen på Romerike er et godt valg for min videreutvikling. Jeg føler at det er gode ambisjoner og trenere som kan ta meg et steg videre.