Storhamar Håndball Elite-Romerike Ravens, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Ravens

Storhamar Håndball Elite-Romerike Ravens, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Storhamar har ambisjoner. Store ambisjoner. Årets målsetting er å vinne en tittel. På søndag reiser Romerike Ravens til Hamar med mål om å spille en god håndballkamp.

Før forrige serierunde var Storhamar ubeseiret i Rema 1000-ligaen. På onsdag presset de lenge gullfavoritt Vipers, men tapte tilslutt 33-27. Etter kampen sa hovedtrener Kenneth Gabrielsen følgende til TV2: –Jeg er stolt over hvordan vi står opp og gjør det vi ble enig om på forhånd. Vi var litt veike bakover på noen enkle ting, men i angrep fant vi rom og hadde mer flyt med ballen. Jeg er stolt over den prestasjonen vi gjør i dag.

Les også: -Vi er ofte underdogs. Det passer oss bra

Laget fra Hamar er det eneste eliten fra innlandet på damesiden. Klubben ble delt til Storhamar håndball og Storhamar Håndball Elite i 2014. Før dette hadde de vært i eliten siden 2007 da de tok bronsemedalje i ligaen. Lagets foreløpige historiske høyde kom i sesongen 2009/10 da de vant bronse i EHF Cup Winner’s Cup.

I 2015 ble klubben degradert til 1. div pga økonomi. Allerede året etter var de tilbake i de gjeveste selskapet. De tre siste sesongene har de høstet sølvmedalje i serien, samt vært i to NM- finaler. Nå sikter de mot en tittel. I tillegg har Storhamar mål om å nå kvartfinalen i European League.