Vil skape publikumsfest mot Vipers – Ravens

Vil skape publikumsfest mot Vipers

Onsdag 20.oktober kommer verdens beste klubblag på besøk til Skedsmohallen. Vipers Kristiansand stiller med sitt stjernegalleri. Interessen rundt kampen er stor.

-Vi håper på fulle tribuner. Det er flere lag som har kontaktet oss for å få kjøpt billetter. Dette tror vi kommer til å bli skikkelig gøy for de som kommer til hallen. For å få mest smidig inngang uten for store kontroller velger vi «free seating» til denne kampen. Det betyr at de som har setenummer på billetten ikke skal forholde seg til dette på denne kampen, sier leder i Ravens, Geir Vestrheim.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Nasjonale bestemmelser og regler er opphevet, også «1-meteren» som betyr at alle setene er tilgjengelig på tribunen.
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Link til forskrifter og anbefalinger i Lillestrøm kommune for eventuelle lokale tiltak (ingen p.t.)

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen