Ane Mällberg: -Jeg er fornøyd med mye av forsvarsspillet – Ravens

Ane Mällberg: -Jeg er fornøyd med mye av forsvarsspillet

I kampen om 3.plassen i Preseason Challenge trakk Aker Topphåndball det lengste strådet. Kampen var lenge jevnspilt. Ravens som stilte uten syv av sine faste spillere fant mye å bra å ta med seg videre.

Oslo-laget var stort sett foran gjennom hele kampen. Selv om det stod uavgjort midtveis i 2.omgang ble det etter hvert klart at Ravens ikke hadde nok å stille opp med i denne kampen.

-Vi hadde en del å jobbe med etter første omgang. Systemet skal jo være likt selv om vi står med nye spillere. I første del av 2.omgang fikk vi mer balanse i forsvaret, så bakover er det mye bra. Selv om jeg gir jentene skryt for dette og antallet brudd de skaper, må vi opp to hakk på returer og løse baller. Det er synd etter gode forsvar å gi bort lette mål, sier Mällberg. Brudd og balanse oppgave.

I fravær av Thorngaard og Jacobsen i midtforsvaret leverte Stangvik og Eskerud til toppkarakter de femten minuttene de stod sammen i 2.omgang. Gårsdagens store spiller Frida Haug Hoel var også fornøyd med en del av det defensive, men mente det var ting å hente på det det etablerte angrepsspillet. -Det var tydelig forskjell de gangene vi trykker og går rett på mål. Da kom vi til mange gode sjanser.

Mällberg er fornøyd med oppkjøringsperioden og ser frem til ligastart. -Fra nå går vi inn i en periode for å bygge overskudd. Den 4.september skal vi være klare!

Link til informasjon og resultater i Preseason Challenge

Vilde Johansen og Marielle Martinsen

Kampfakta:
Romerike Ravens – Aker Topphåndball 20-24 (11-13)