-Det blir noen utskiftinger – Ravens

-Det blir noen utskiftinger

Etter sesongen er det ventet å bli noen endringer i Ravens-stallen. Det er klart med ny hovedtrener og det ligger i kortene at det også blir noen spillere som kommer inn og går ut.

-Vi har hatt veldig fokus på kontinuitet de siste årene. Man kommer til et punkt der det blir naturlig med flere endringer. Vi har noen meget attraktive spillere som gjennom flere år har hatt tilbud fra andre klubber i inn- og utland. Det er naturlig at noen av jentene velger å prøve noe annet. Vi ønsker dem lykke til og skal heie på dem videre, sier sportssjef Svein Strømberg.

Strømberg bekrefter at Ravens allerede er i kontakt med flere meget interessante spillere.

-Vår påtroppende hovedtrener ønsker å ha med flere av spillerne i dagens stall. Bente har latt seg imponere over jentenes prestasjoner og potensialer til videreutvikling. Vi er også i kontakt med noen meget interessante spillere som vi mener passer perfekt inn med resten av Ravens-jentene. Jeg har stor tro på at vi skal skape noe bra også neste sesong. Nå er først og fremst fokus at vi sammen skal skape en god avslutning på inneværende sesong, avslutter Strømberg

Hent billetter til Ravens – Follo HK Damer (Gratiskamp / Kronekamp)

Kronekamp / Gratis inngang