-Det var kjipt. Vi spenner bein på oss selv. – Ravens

-Det var kjipt. Vi spenner bein på oss selv.

En skuffet gjeng med Ravens spillere måtte konstatere at Byåsen ødela seiersrekken. Frida Haug Hoel satte umiddelbart ord på dette: -Det var kjipt. Vi spenner bein på oss selv. Likevel er det mye bra vi kan ta med oss videre.

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen startet jevnt. Tyve minutter ut i 1.omgang tilrev hjemmelaget seg en tremåls ledelse. Denne klarte Ravens ikke å forsvare, for gjestene fra Trondheim var best i innspurten og gikk til pause med ledelse 14-15.

Ane Mällberg måtte repetere kampplanen i pausen for spillerne sine. Laget ble også enige om å løfte mer i forsvar og trøkke til mer i duellene.

Det lugget litt i starten av 2.omgang for Ravens. Byåsen kunne økt til tremåls ledelse tre minutter ut i omgangen, men Mari Molid tapte duellen mot Vilde Johansen da hun skulle sette inn en 7-meter. Likevel holdt de seg ett eller to mål foran i protokollen. Med tretten minutter igjen fikk Byåsen sin tre måls ledelse. Det så mørkt ut for jentene fra Romerike. Eidsvoll-jenta Frida Haug Hoel ville det annerledes. I løpet av noen korte minutter satte hun inn tre mål. Det stod plutselig uavgjort på måltavla. Ravens hadde momentet i kampen, men noen tekniske feil og spolerte sjanser hindret dem i å overta ledelsen i kampen. Gjestene kom til hektene. I de siste syv minuttene av kampen scoret de tre uten at hjemmelaget traff nettmaskene.

Det var en tydelig skuffet gjeng med Ravens spillere som gikk av banen. Ane Mällberg og spillerne brukte noen minutter i garderoben for å riste av seg skuffelsen. De må snarest omstille seg. Allerede på onsdag er det ny hjemmekamp i Skedsmohallen. Da kommer Larvik på besøk. Vestfoldlaget vant sin kamp på søndag mot Tertnes, og ser ganske sikkert på oppgjøret som en ny poengsjanse.

-Vi spiller ikke noen dårlig kamp selv om vi ikke løser kampplanen slik vi hadde håpet. Vi visste hva Byåsen kom med og hvem som ville være deres trusler. Nå dreier det seg om å nullstille seg. Det er bare oss som lag som sammen kan gjøre noe med dette, sier Ane Mällberg.