Ane Mällberg: -Jeg tar av meg hatten for jentene – Ravens

Ane Mällberg: -Jeg tar av meg hatten for jentene

Ravnene elsker gull og glitter. Romerike Ravens må nok fortsatt jobbe hardt en stund for å finne edelt metall, men de kan i alle fall glede seg over sin fjerde seier på rad.

Revansjen mot Oppsal ble feiret med god stemning i garderoben sammen med maskotten Ravi etter kampen. I trenerteamet var humøret på topp, og Ane Mällberg var tydelig imponert over hvordan hele laget tok tak i kampen. -Jeg tar av meg hatten for jentene, kom det spontant..

Oppgjøret i Rema 1000-ligaen hadde en viss spenning, spesielt etter omstendighetene etter høstens kamp. Ravens var revansjelystne, men var på ingen måte påskrudd da kampen startet. Det første kvarteret eide Oppsal. Oslolaget ledet 7-2. I løpet av de siste del av omgangen kom hjemmelaget ajour, og da de tok ledelsen for første gang med ett minutt igjen før pause var Oppsal tydelig rystet.

Videointervju med Michael O’Sullivan og Ane Mällberg

I pausepraten var beskjeden klar. Mer tilstedeværelse, angripe i rommene og unngå å havne i sekken til Oppsal. Romeriksjentene responderte. I løpet av de første tre minuttene nærmest drepte de kampen. Ledelsen økte til 14-10. I resten av omgangen var det ingen tvil om hvem som var best. Forsvar- og målvaktspillet skapte store problemer for gjestene. Uansett hva de forsøkte havnet de i problemer. Fremover viste Ravens også at de har flere ting å spille på. Mällberg fikk rullert godt på mannskapet i 2.omgang. Det er tydelig at det er kvalitet og stor bredde i stallen, noe som garantert blir viktig i det tøffe kampprogrammet som venter.

-Jeg er imponert etter den svake starten på kampen. Vi klarte å beholde roen. Spillerne responderte og klarer å omstille seg, forklarte Mällberg.

Allerede førstkommende onsdag er det ny kamp. Da venter Follo HK Damer på motsatt side av parketten. Oppgjøret spilles på bortebane.