Flere i karantene. Ingen kamp mot Larvik på reservedato 12.januar – Ravens

Flere i karantene. Ingen kamp mot Larvik på reservedato 12.januar

I forrige uke fikk flere spillere i Romerike Ravens påvist smitte. Kampen som skulle vært spilt søndag 9.januar ble utsatt. Dersom færre enn 8 spillere fortsatt var smittet eller i karantene ville ny kampdato være onsdag 12.januar. Slik ble det ikke.

Det har vært noen krevende dager for hovedtrener Ane Mällberg og teamet hennes. Norges Håndballforbund har vært opptatt av å følge fastsatte regler og sørge for likebehandling. Med en særdeles uoversiktlig situasjon var det før helgen ikke klart hvor mange spillere i troppen til Ravens som ville bli berørt av karantenebestemmelsene. Derfor har man jobbet med flere scenarier.

Ane Mällberg

-Gjennom helgen ble det flere positive hurtigtester og PCR-tester. På søndag ble det klart at vi kom opp i ni spillere som ikke ville være klare til kamp førstkommende onsdag. Etter dialog med NHF i dag ble det klart at vi dermed ikke spiller seriekamp på reservedatoen for runden onsdag 12.januar, sier Ane Mällberg.

Går alt etter planen uten nye smittetilfeller vil flere komme tilbake frem mot helgen. Det betyr at Rema 1000-liga oppgjøret mot Tertnes kommende søndag blir spilt som oppsatt.
-Det skal bli godt å komme i gang igjen. Vi har jo sett frem til å spille disse kampene. Smittesituasjonen har gjort at forberedelsene ikke blir 100% optimale, men jeg er trygg på at vi stiller meget godt forberedt mot Tertnes søndag 16.januar, avslutter Mällberg.

Den utsatte kampen mot Larvik er berammet til onsdag 9.februar kl.18:30 i Skedsmohallen