Ravens og Storhamar målte krefter i romjula – Ravens

Ravens og Storhamar målte krefter i romjula

Treningsuka i romjula ble avsluttet med kamp mot Storhamar. Både Ravens og gjestene fra Hamar hadde fokus på oppgaver og gjennomkjøring med flere oppstillinger og formasjoner.

Selv om det var trening ble det ikke spart krefter i duellene. Innsatsen var upåklagelig av begge lag. Det var åpenbart at en skikkelig kamp var nødvendig, for i perioder ble det litt flere tekniske feil enn det som er normalen.

Kampbildet vekslet. Storhamar startet best og var i føringen de første ti minuttene. Etter tolv spilte minutter var Ravens i ledelse for første gang. I løpet av en to minutters periode økte de ledelsen til 9-6, men Storhamar samlet seg og kom tilbake føringen ti minutter senere. Lagene gikk til pause på stillingen 18-18, som var et greit bilde av kampen.

Etter pause ble det noen kaotiske minutter for Romerikslaget. I de tre første minuttene scoret Storhamar like mange ganger. Ravens kom til hektene. Slik svingte det gjennom omgangen. Med syv minutter igjen kom hjemmelaget ajour på stillingen 29-29. I sluttminuttene var gjestene skarpest og vant tilslutt 31-34.

Begge trenerne, Ane Mällberg (Romerike Ravens) og Kenneth Gabrielsen (Storhamar), var fornøyd med utbytte fra treningskampen. Se videointervju nedenfor.

Nederst i artikkelen vises noen bilder fra kampen.