Første kamp i NM. Bækkelaget møter Ravens – Ravens

Første kamp i NM. Bækkelaget møter Ravens

Cupen er alltid morsom. Hvor kommer den første cupbomben? Hvilke lag kommer til finalen? I de innledende rundene er lagene seedet og ingen elitelag møter hverandre før tidligst i 4.runde.

Ravens kommer inn i 2.runde. Jentene fra Romerike reiser til Oslo hvor de møter Bækkelaget. Den gamle storheten dominerte på slutten av 90-tallet og vant europacupen to år på rad. Med den danske superstjernen Anja Andersen fylte Bækkelaget hallene slik vi ser Vipers gjør det i dag. I de senere år har laget hatt tilhold i 2.divisjon. Forrige sesong inntok de 3.plassen på tabellen. Laget består av en miks av ungt og gammelt. De rutinerte spillerne har erfaring fra øverste nivå, og blir garantert ekstra inspirert og motivert av å møte Ravens. Det er ingen grunn til å tro at man går videre dersom håndbrekket er på.

Bækkelaget – Romerike Ravens
Torsdag 25.august kl.20:00
Bækkelagshallen

Laget som vinner duellen går til 3.runde hvor motstanderen blir seierherren i oppgjøret mellom Skreia og LFH09.

To partnerklubber er påmeldt i NM
Rælingen startet cupen i 1.runde hvor de beseiret 6.divisjonslaget Romsås på bortebane med overlegne sifre. Tirsdag 30/8 kl.21:00 møter RHK Flint Tønsberg som rykket ned fra eliteserien forrige sesong. NIT-HAK har w.o. til 2.runde der de får besøk av 1.divisjonsklubben Bærum Topphåndball torsdag 25.august kl.19:30 i Lihallen. Det blir nok en tøff nøtt, men skulle de klare det er sjansene gode for å få eliteseriemotstand i 3.runde med Aker Topphåndball. Oslo-laget bør komme seg greit videre etter sin kamp mot HK Rygge. I tillegg til Ravens to partnerklubber, er også 5.divisjonslaget Eidsvold IF påmeldt i cupen. Eidsvold som rykket opp fra 6.divisjon forrige sesong fikk det tøft mot 2.divisjonslaget Kjelsås (14-38).

Link til oppsett av de tre første rundene for NM kvinner 2022/23 (trykk her)