Kantspillerduo forlenger med 2 år – Ravens

Kantspillerduo forlenger med 2 år

Romerike Ravens har kommet godt i gang med spillerlogistikken i forhold til neste sesong. Med signeringene av Silje Fjellengen og Astrid Mjøen Holstad er høyre kantspillerposisjon sikret med både kvalitet og kontinuitet.

Begge har vært en del av elitesatsingen de siste par årene. Som innflyttere til Oslo-regionen har Lillehammerjenta Fjellengen og Mjøen Holstad som kommer fra Trondheim vært solide bidragsytere i satsingsprosjektet på Romerike. For trenerteamet hadde det høy prioritet å få signaturen til duoen som har levert på godt nivå, utfyller hverandre og har utviklingspotensial.

Før kampen mot Molde: -Vi er et annet lag enn i høst (med link til billetter)

Stabilitet gir et godt grunnlag for videreutvikling
-Jeg ble veldig glad da jeg hørte at Silje også hadde signert 2 års-avtale. Vi samarbeider godt og gir hverandre tilbakemeldinger når det trengs på trening og i kamp. Samtidig vet vi også når vi ikke trenger å si noe. Jeg er glad for stabiliteten dette medfører, sier Astrid Mjøen Holstad. Fjellengen ble like glad da hun hørte om kantspillerkollegaens signatur. -Å ha en makker man er trygg på er gull verdt. Nå skal vi være sammen i to sesonger til som gjør det mulig å utvikle makkerforholdet enda mer. Jeg er jo veldig heldig som har nettopp Astrid som makker, hun har mye erfaring som håndballspiller og er flink til å komme med tips og triks som jeg kan dra nytte av. Ikke minst så vet jeg også at hun oppriktig unner meg å lykkes og å gjøre det bra, noe som sier mye om hvilken lagspiller og person hun er. Føler vi har en sunn konkurranse ute på høyrekanten der hvor begge ønsker å bli bedre, og at vårt gode forhold styrker laget ytterligere.

22 år gamle Silje Fjellengen har vært positiv og gitt signaler om høy trivsel. -Jeg føler at jeg utvikler meg både som person og spiller, samtidig som jeg også vil være med å bidra til at Ravens som klubb når de målene de har satt seg om å etablere seg som en toppklubb i norsk håndball. Til sommeren er jeg ferdig med bachelor og vil å gå rett videre på master i kriminologi. Derfor passet en tidshorisont på to år meg veldig godt. Jeg har merket at jeg tar steg hver dag i treningsarbeidet, og har tro på at dette også vil vises i økt spilletid, fortsetter Fjellengen.

Fått meg deg siste podcast av Klisterboksen? (E4/S1)

Astrid Mjøen Holstad er blant veteranene i mannskapet. Med erfaring fra Byåsen, Storhamar og et utenlandsopphold har hun mye å dele med lagvenninnene sine. -For meg sto det mellom å fortsette satsingen i Ravens eller å se på mulighetene for å finne en relevant jobb til utdanningen min. Jeg synes at tilbudet i Ravens er godt og kjenner på at jeg har mye mer å gi på håndballbanen. Motivasjonen og gleden håndballen gir meg er viktig og ikke noe jeg vil gi opp med det første. Etter en god dialog med klubben var det ingen tvil. Da ble det Ravens i to nye år, sier Mjøen Holstad.

Mestring og utfordringer
Begge jentene har vært opptatt av utvikling. Fjellengen trekker frem kantspesifikk trening som Michael O’Sullivan har holdt tak i. -Denne formen for trening har gjort oss mer bevisste og skapt utvikling. Samtidig så er jeg heldig som trener med så mange gode håndballspillere hver dag. Dette bidrar ytterligere til at både jeg og laget utvikler oss. Jeg tror også et høyt nivå på trening gjør at vi har hatt en så fin progresjon denne sesongen.

Mjøen Holstad supplerer: – Denne sesongen har jeg personlig opplevd mestring og utfordringer. Jeg blir utfordret av medspillere og trenere hver dag på trening. Vi ser alltid fremover og finner ut hvor jeg må forbedre meg. Denne jobben har både motivert og ført til at jeg har tatt nye steg. Laget har prestert veldig godt i det siste. Selvfølgelig går ikke alle kampene slik man håper, men nivået har blitt høyere. Nå er vi inne i en intensiv periode, en lang sluttspurt, hvor alle kamper er viktige. Jeg har stort tro på at vi når vår målsetning om 8.plass på tabellen og at vi tar nye steg sammen.