Klart for returoppgjør mot Flint Tønsberg – Ravens
Linnea Säreborn, Romerike Ravens

Klart for returoppgjør mot Flint Tønsberg

Ravens tok første stikk i kampen om plass i Rema 1000-ligaen kommende sesong. Flint Tønsberg ga Romerikslaget kamp til siste minutt. Nå skal det avgjøres. Med seier til Ravens blir det ikke noen tredje og avgjørende kamp.

Ravens har gjort det bedre på bortebane enn hjemme i årets liga. Kanskje tar de med seg dette når de reiser til Tønsberg.

-På onsdag skal vi jobbe for å ta mer initiativ og få bedre treff spesielt bakover, fastslår Ravens hovedtrener Ane Mällberg.

Ane Mällberg, Romerike Ravens

I det første oppgjøret overbeviste ikke Ravens, men tok seg sammen i sluttminuttene og vant. Dette har vært en fase av kampen der laget har slitt med marginene tidligere i sesongen.

Les også: -Det viktigste var seier

-Det ble en tøff kamp med mye dueller. Vi mistet initiativet på tempoet og fant ikke rytmen og virket litt preget. Det viktigste var likevel seier og det er også på plussiden at vi scorer mye mål, oppsummerer Mällberg.

I Tønsberg mobiliseres det med kronekamp og gratis inngang. Dermed er det lagt til rette for å skape en flott ramme. Kampen vises også på TV2 Play med avkast kl.17 onsdag 1.mai.