Klisterboksen er på lufta! – Ravens

Klisterboksen er på lufta!

En uke etter at piloten av podcasten Klisterboksen ble spilt inn ble det bestemt at prosjektet kjøres videre, i første omgang med 10 episoder i den første sesongen

Søk opp Klisterboksen på Spotify eller en av de andre plattformene. Her finner du pilotsending fra 21.januar og dagens podcast episode 1 / sesong 1.

-Klisterboksen er en uavhengig podcast av og for Romerike Ravens og kvinnehåndball i Norge. Vi skal snakke om hva som skjer i klubben, og får med oss spillere, trenere, lagledere, ildsjeler og andre spennende mennesker i håndballmiljøet. Piloten ble godt tatt i mot, så nå er det gøy at vi er i gang. Målet er at vi skal klare å ligge på ukentlige episoder, sier Thomas Karlsen.

Episode 1 / Sesong 1 (26.januar 2022)
Karlsen er sammen med Henrik Sletteng Fagerli fast i panelet. I podcastens første ordinære episode har de to gutta med seg Maja Muri og Silje Fjellengen fra spillergruppa. De snakker om helgens seier mot Fredrikstad og de to kommende kampene for jentene. Maja og Silje oss med bak kulissene på kampdagen Fredrikstad-Ravens. I tillegg til spalten «Girls talk» introduserer spillerne en ny spalte.