Maja er der igjen! – Ravens

Maja er der igjen!

Maja Muri er også i februar på «Skarpnes Månedens lag». Det er dermed den 3.gangen denne sesongen hun blir tatt ut til månedens lag i Rema 1000-ligaen!

Februar er en måned som inkluderer mange E-Cup kamper samt Final8 som ble avsluttet med cupfinalene. I REMA 1000-ligaen har derfor klubbene variert mellom 2 til 4 kamper. Laget er som normalt tatt ut basert på mottatt data fra fra månedens kamper, og de spillerne som har best snitt MEP. Kravet er satt til å ha deltatt på minimum 2 kamper.

Hva er MEP? (Mest effektive spiller) Les mer her

Målvakt:  Eli Marie RaasokStorhamar
Eli Marie Raasok tok sin første plass på Skarpnes Månedens lag denne sesongen, og da ble hun like godt også Skarpnes Månedens spiller. Storhamar hadde en travel måned med gruppespill i EHL samt semifinaler og finaler i Final8. Innimellom alt dette ble det tid til to kamper i REMA 1000-ligaen, og det er prestasjonene fra disse to kampene som er grunnlaget for plassen på laget og månedens spiller. To kamper, 20 redninger og 20 mål i mot gir redningsprosent på formidable 50%. 4 assist fikk hun også notert seg.
Snitt MEP pr. kamp: 5,1

Venstre kantspiller: Sara BergFana
Fana spilte fire kamper i REMA 1000-ligaen og med snitt på 5 mål pr kamp og da 20 mål totalt fikk Sara Berg plass på Skarpnes Månedens lag. Uttellingen var på 71,4%
Snitt MEP pr kamp: 3,1

Venstre bakspiller: Maja Furu Sæteren, Larvik
Maja Furu Sæteren fortsetter å imponere i REMA 1000-ligaen, og beholder plassen på Skarpnes Månedens lag i februar. På to kamper ble det til 14 mål og 15 assist. Samlet hadde Maja en uttelling på 66,7%.
Snitt MEP pr kamp: 5,3

Midtre bakspillerFrida Brandu AndersenFredrikstad
Fredrikstad ligger på tredjeplass i REMA 1000-ligaen når februar avsluttes. En av de som har bidratt til dette er et nytt fjes på Skarpnes Månedens lag. Frida har fått plass på laget med sine 23 mål og 25 assist på lagets fire kamper. Hun brukte 34 skudd på sine 23 mål og fikk da 67,6% uttelling.
Snitt MEP pr kamp: 4,7


Høyre bakspiller: Karoline Elise Syversen, Fredrikstad
Frida var ikke den eneste fra Fredrikstad som hadde en god februar. Karoline tok sin andre plass på Skarpnes Månedens lag denne sesongen. I februar ble det 27 mål fordelt på 4 kamper, uttellingsprosent på 64,3, samt 7 assist. Karoline beviser at man også kan lykkes som høyrehendt på høyre siden.
Snitt MEP pr kamp: 4,0

Høyre kantspillerTuva Ulsaker HøveVipers Kristiansand
Tuva var på Skarpnes Månedens lag i november, og er nå tilbake på februar laget. I REMA 1000-ligaen spilte Vipers to kamper, og på de lagde Tuva 15 mål som gir 7,5 mål i snitt. Ni av dem i spill og seks av dem på 7-meter. Brukte samlet 18 skudd og fikk da en uttelling på 83,3%
Snitt MEP pr kamp: 4,4

Linjespiller: Maja Sofie MuriRomerike Ravens
Maja Muri fortsetter det sterke spillet fra januar og tar sin andre strake plass på Skarpnes Månedens lag, og tredje totalt denne sesongen. På tre kamper i REMA 1000-ligaen i februar ble det 21 mål og en uttelling på 84%. Tre assist ble det også på linjespilleren.
Snitt MEP pr kamp: 5,4

Spillerkort
Lag dine egne spillerkort med dine favorittspillere. Du bestemmer enkeltkamp eller periode.
– Nå blir spillernes prestasjoner enda tydeligere – Norsk Topphåndball (topphandball.no)

Statistikk
Klikk her om du vil sortere i alle tallene, og lage dine egne statistikker.
(pilene åpner flere detaljer)


Vi gratulerer alle sammen!


Husk neste hjemmekamp onsdag 13.mars i Skedsmohallen.
Romerike Ravens møter Aker Topphåndball! Link: Hent billetter