Maja på «Skarpnes Månedens lag» i januar – Ravens
"Skarpnes månedens lag" for januar 2024

Maja på «Skarpnes Månedens lag» i januar

Allerede 3.januar var REMA 1000-ligaen i gang i 2024, og gjennom hele januar ble det kjempet om nye poeng. Etter januars 35 kamper er det klart å presentere hvilke spillere som får plass på Skarpnes Månedens lag Kvinner i januar

Mari Muri ble Skarpnes Månedens Spiller og her er samlet lag for januar 24.

Laget er som normalt tatt ut basert på mottatt data fra fra månedens kamper, og her er de med best snitt MEP*

Hva er MEP? (Mest effektive spiller) Les mer her

Målvakt:  Rikke Marie Granlund, Sola
Rikke tar plass på månedens lag for andre gang denne sesongen. I januar spilte Sola 6 kamper i REMA 1000-ligaen, og Rikke noterte seg for 71 redninger. Alle disse kom i spill, og ga redningsprosent på 37,4%. I tillegg til å ha flest redninger totalt, hadde Rikke også flest skudd imot med 201
Snitt MEP pr. kamp: 2,6

Venstre kantspiller: Camilla HerremSola
Det er vel bare å klappe og bukke. Fjerde strake plass på Skarpnes Månedens lag. Denne gangen med 7 assist, 30 mål, og en uttellingsprosent på 75%. Stabil i verdensklasse.
Snitt MEP pr kamp: 3,5

Venstre bakspiller: Maja Furu Sæteren, Larvik
Etter å ha «lånt ut» plassen til Vipers Lois Abbingh en måned er Maja Sæteren tilbake på Skarpnes Månedens lag. Noterte seg for nye 49 mål og 9,8 snitt mål pr kamp. 9 av de 49 målene kom på 10 skudd fra 7-mters merket. De siste 40 målene fra spill. Samlet hadde Maja en uttelling på 63,6%.
Snitt MEP pr kamp: 6,2

Norges 8 beste lag møtes til Final8. Nå kan du skaffe deg billetter (helgepass, dagspass eller til enkeltkamper.

Midtre bakspiller, Christine Karlsen Alver, Molde
Christine startet sesongen med å komme på Skarpnes Månedens lag for september, og startet 2024 med en ny plass på laget. I januar noterte hun seg med 34 mål, hvorav 11 kom på 13 forsøk fra 7-meteren. Sistnevnte gir en uttelling på 84,6%, og samlet ble det 61,8%. På assist ble det notert hele 49 assist, og et snitt på 8,2 pr kamp.
Snitt MEP pr kamp: 4,6

Høyre bakspiller: Anna Vyakhireva, Vipers
Vipers hadde i tillegg til mange Champions League kamper også 6 kamper i REMA 1000-ligaen. På de 4 kampene Anna spilte ble det 26 mål og 20 assist. Hun brukte kun 30 skudd og fikk da en uttelling på hele 86,7%
Snitt MEP pr kamp: 5,7

Høyre kantspillerMaja Magnussen, Sola
I likhet med Alver startet januar på samme måte som REMA 1000-ligaen i september. Maja Magnussen fikk plass på Skarpnes Månedens lag for januar. 30 mål på 42 skudd gir 71,4% i uttelling, og nok til å ta plassen ute på høyrekanten.
Snitt MEP pr kamp: 3,1

Linjespiller: Maja Sofie Muri, Romerike Ravens
Romerike Ravens ligger på nedre del av tabellen i årets REMA 1000-liga, men Maja Muri ligger på topp blandt linjespillerne. Totalt 46 mål gir 9,2 mål i snitt, og uttelling var på 85,2%. God på 7 metere med 8 mål på 9 skudd er også mer enn godkjent. Maja er ikke bare en topp angrepsspiller. Også i forsvar gir hun alltid 100%. Muri var også med på høstens lag i REMA 1000-ligaen samt ble Skarpnes Månedens Spiller i januar.
Snitt MEP pr kamp: 6,2

Vi gratulerer alle sammen!

Statistikk
Klikk her om du vil sortere i alle tallene, og lage dine egne statistikker.
(pilene åpner flere detaljer)

Spillerkort
Lag dine egne spillerkort med dine favorittspillere. Du bestemmer enkeltkamp eller periode.
– Nå blir spillernes prestasjoner enda tydeligere – Norsk Topphåndball (topphandball.no)