Marie Selvaag: -Det har vært lærerikt. Nå ønsker jeg å ta nye steg – Ravens
Marie Elde Selvaag, Romerike Ravens

Marie Selvaag: -Det har vært lærerikt. Nå ønsker jeg å ta nye steg

Marie Elde Selvaag (21) fra partnerklubben Lillestrøm HK hospiterte i høst på Ravens-treningene. Fra nyttår ble hun fast i troppen. Den unge høyrekantens utvikling har vært meget god. Nå har hun signert med Romeriksklubben for kommende sesong.

Stian Nøstdahl er påtroppende assistenttrener i Ravens. Han har gjennom tiden som hovedtrener i Lillestrøm godt grunnlag for å uttale seg om Marie som spiller.

-Marie er lojal, nysgjerrig og seriøs. Hun er veldig læringsvillig, alltid på trening og en tenkende spiller. Marie er god i forsvar, bra i kontra-delen og blitt mye bedre skuddteknisk. Jeg tror hun fortsetter utviklingen og tar nye steg, forteller Nøstdahl

Lillestrømjenta er ferdig med bachelorgrad i statsvitenskap til sommeren, men har enda ikke bestemt seg helt for hva hun skal gjøre ved siden av håndballen. Er hun ikke i hallen ser du henne kanskje på Åråsen som stor LSK-fan.

-Jeg startet sesongen med et mål om å fortsette å utvikle meg som spiller og gjennom det å prestere så bra som mulig med Lillestrøm. Da jeg i vinter fikk muligheten til å være med Ravens, var dette en mulighet jeg ønsket å ta. Det har vært kjempegøy og lærerikt å få kjenne på nivået. Tempoet og intensiteten på treningene er mye høyere enn jeg har vært vandt til. Jeg føler at egenutviklingen har vært god på dette området den siste tiden. Ikke minst har jeg har fått erfare hvor viktig det er å være 100% til stede på hver eneste økt, sier Marie

I Ravens-miljøet kan de fleste nok underskrive på at ungjenta er dedikert og jobber hardt for å oppnå det hun ønsker.

-Jeg kan nok virke sjenert, men er pratsom når jeg blir først blir komfortabel. I året som kommer ønsker jeg å by mer på meg selv, både på og utenfor banen. Jeg ønsker selvfølgelig å bli så god som mulig, og håper at jeg denne sesongen kan får mer tillit og spilletid.