Marielle Nordvang før møtet med Aker: -Det blir en spesiell kamp, men jeg gleder meg! – Ravens
Marielle Nordvang, Romerike Ravens (arkivbilde)

Marielle Nordvang før møtet med Aker: -Det blir en spesiell kamp, men jeg gleder meg!

På søndag er det duket for lokaloppgjør mot Aker Topphåndball i Ullernhallen. For Ravens spiller Marielle Nordvang blir kampen spesiell. Dette blir den første gangen hun skal spille mot sine gamle lagvenninner etter overgangen til Romerike Ravens i sommer.

Laget fra Oslo vest har som Ravens variert i prestasjonene så langt denne sesongen. De står kun bokført med en seier etter at de feide Molde av banen med seier 35-22 på hjemmebane for en måned siden. Dette viser noe av potensialet som bor i laget. Det er ingen grunn til å tro at oppgaven blir enkel.

Marielle Nordvang som signerte en 2-årskontrakt med Ravens i sommer, har spilt seks sesonger i Aker.

-Det er selvfølgelig litt spesielt å spille mot tidligere lagvenninner, men jeg tror det blir en morsom kamp. Som tidligere er Aker en gjeng med sultne spillere som er gode i fase 2 og 3 (kontring/ankomst). Denne styrken får de utnyttet når det tetter forsvaret. Jeg forventer en fartsfylt kamp. For å ta poeng må vi være direkte på mål, kloke i returløpet, stå sammen i forsvar og ikke minst ha masse energi, sier 23 åringen som opprinnelig kommer fra Nesodden.

Bilde: Marielle Nordvang i Rema 1000-liga oppgjøret mot Larvik

Ravens fikk et løft etter seieren på bortebane mot Larvik i Rema 1000-ligaen. Det kom tydelig frem at når laget er i stand til å følge planen og ikke minst vise 100% tilstedeværelse, er de i stand til å ta poeng.

Link: Se statistikk mellom lagene / Link til billetter / Link til livestream (ULLERNHALLEN, SØNDAG KL.18:00)

Aker Topphåndball er inne i sin 5. strake sesong i Rema1000-ligaen. Hovedtrener Lars Abelsen ser flere lyspunkter, og kom med følgende uttalelse til topphandball.no før sesongstart:

-Vi har i en årrekke kjempet for tilværelsen i eliteserien, og det vil vi naturlig nok også gjøre i år. Likevel ser vi med svært positive øyne på sesongen som kommer. Det har skjedd utrolig mye bra innad i klubben det siste året.  Det har blitt tatt tydelige grep og vi arbeider målrettet mot å bygge sten for sten både organisatorisk og sportslig. Spillergruppa fortsatt veldig unge, men vi føler vi har truffet bra på våre signeringer. Vi har gjort flere grep på enkelte posisjoner som i sum vil styrke lagets offensive og defensive kvaliteter, sier Abelsen

Aker Topphåndballs siste kamp var mot Oppsal i cupen. Det ble en svært jevn batalje, der de viste duellstyrke og kastet seg etter alle baller. Dette stresset Oppsal til mange tekniske feil. Aker klarte ikke å vippe Oppsal av pinnen og ble slått med knapp margin.