Marielle Nordvang: -Vi er gode når vi tar duellene – Ravens
Marielle Nordang, Romerike Ravens

Marielle Nordvang: -Vi er gode når vi tar duellene

Ravens er midtveis i treningsuken i Viborg. I sin andre kamp målte de krefter mot det danske ligalaget Viborg. Etter en sterk førsteomgang der laget gikk til pause med ledelse, ble det for unøyaktig i 2.omgang. Til tross for tap var det mest fokus på positiv utvikling i Ravens-leiren.

Marielle Nordvang og Linnea Säreborn stod frem på en positiv måte. Jentene var tydelige på hva de var fornøyd med og hvor forbedringspotensialet ligger.

-Vi henger bra med i 45 minutter. Da har vi bra trykk i angrepsspillet og står godt i forsvar. Så blir det litt tøft fremover i det siste kvarteret og vi blir også straffet bakover. Vi må bli litt mer nøyaktig i angrepsspillet, men egentlig står vi ganske godt til Viborg. Nå feilene kommer fremover blir vi straffet, sier Säreborn

Linnea Säreborn

-Vi må ta med de gode periodene og den gode starten. Laget er godt når vi tar duellene. I tillegg har Zay (Zaynab Elmrani) en god dag i målet, sier Marielle Nordvang.

Zaynab Elmrani har virkelig spilt seg varm i trøya. Med 20 redninger i de 45 minuttene hun spilte bekrefter hun at treningsarbeidet har gitt god betaling.

Torsdag kl.17 spiller Ravens sin siste kamp under oppholdet i Danmark. Oppgjøret mot det svenske elitelaget Skövde streames på Generation Handballs facebookside. Det blir et morsomt gjensyn med Daniel Birkelund som tidligere var hovedtrener for Rælingen.