Startet med uavgjort mot dansk elitemotstand – Ravens
Constance Hedenstad, Romerike Ravens

Startet med uavgjort mot dansk elitemotstand

På den første dagen under treningssamlingen i Viborg (Generation Handball), gjennomførte Ravens både trening og kamp. Mot det danske ligalaget Horsens ble det uavgjort (33-33).

Ravens ble ved ankomst på søndag mottatt av en meget profesjonell arrangør. Generation Handball staben organiserer en internasjonal ungdomsturnering samtidig som de er vertskap for flere elitelag som trener og spiller oppvisningskamper.

Mandagen startet med spillermøte hvor spillerutvikler Kristian Bliznac tok gruppa gjennom arbeidsoppgaver og roller i forsvarsspillet. Deretter ble det trening med fokus på samme tema. På kvelden ventet dansk motstand. Horsens har en meget solid stall og gikk til kamp med full gnist. Det utviklet deg til å bli et målrikt og spennende oppgjør. Ravens rullerte godt på mannskapet og benyttet alle tilgjengelige spillere.

Frida Haug Hoel var fornøyd med gjennomføringen.

-Med tanke på at vi spilte vår første treningskamp for sesongen er vi fornøyd. Vi klarer å kjøre tempoet som skal kjennetegne oss. I tillegg fikk vi jobbe en del med nye arbeidsoppgaver i forsvarsspillet, sier Haug Hoel

Se videointervju med Constance Hedenstad og Frida Haug Hoel. Vil du se bilder fra kampen finner du disse på vår facebook og instagramkonto