Marielle Nordvang: -Vi har tatt steg – Ravens
Marielle Nordvang, Romerike Ravens

Marielle Nordvang: -Vi har tatt steg

På søndag venter Ravens fjerde motstander for sesongen i Rema 1000-ligaen. I Stil-Arena står Follo HK Damer klare til dyst. Laget i røde drakter har spilt fin håndball og startet sesongen bra. I forrige serierunde gjorde de en god kamp mot Storhamar selv om de måtte reise hjem fra Hamar uten poeng.

Ravens venter fortsatt på sin første seier, og er klare på at det må leveres en god prestasjon for å vinne. Nykommer Marielle Nordvang ser fremover.

-Vi har ristet av oss skuffelsen etter tapet mot Fredrikstad og gleder oss til kampen mot Follo. Det handler om å forsterke det vi gjør bra. Laget har hatt gode evalueringsprosesser etter hver kamp. Vi har tatt med oss det som er bra og hva som må forbedres. Som gruppe har vi tatt steg, sier Nordvang.

Marielle Nordvang, Romerike Ravens

Selv om Romerikslaget presterte bedre i forrige serierunde, er det liten tvil om at laget ikke har levert i forhold til egne forventninger.

-Jeg mener vi ikke føler på noe press. Nesten alle lag har variert mye i prestasjonene. Vi skal ikke stresse, for vi har tross alt ikke spilt mer enn tre kamper. Jeg har stor tro på at dette skal bli bra. Seriestarten er som forventet, og det ser ut som alle kan slå alle. Det gjelder å gå inn med alt man har i alle kamper. Da kommer det til å bli poeng, avslutter Nordvang.

Hos Follo HK Damer er forventningene store før kampen. Ingvill Helland Anderson uttaler følgende til klubbens nettside:

-Jeg tror dette blir en fysisk, duell sterk kamp mellom to lag som virkelig vil kjempe for seieren. Vi har hatt stigning i spillet vårt. Spiller vi konsentrerte, disiplinerte og med mye fysisk duellstyrke skal vi bli vanskelige å slå. Vi har stor tro på at vi og publikum skal ha mulighet til å oppleve årets første hjemmeseier i Rema-1000 ligaen denne sesongen.

Oppgjøret spilles i Stil-Arena kl.16:00. Dersom du ikke har anledning til å komme til Langhus for å se kampen live, vises den også på TV2 Play