Ny partnerklubb i Ravens-familien – Ravens
Spillere fra Haga IF Håndball sammen med spillere fra Romerike Ravens

Ny partnerklubb i Ravens-familien

Haga IF blir den ellevte samarbeidsklubben som tilknyttes fellesskapet ledet av Romerike Ravens. Klubben med tilhold i Nes kommune søker utvikling gjennom samarbeid.

Haga har lag for begge kjønn fra barneklassene opp til senior. Dog er det er på jentesiden klubben har flest spillere. Med ca 100 jenter og ca 40 gutter ligger mye til rette for utvikling med den nye RSA hallen som åpnet 1.mars i år. Det er stor utbygging i området, noe som skaper grunnlag for vekst i årene som kommer.

Thomas Holmøy, som er sportslig leder i klubben tok initiativet til kontakten med Ravens.

-Vi har et mål om å holde spillerne lengst mulig i klubben, noe vi føler matcher bra med Ravens sitt tankesett. En naturlig del av det målet er å gi tilbud både til de som er med for moro, samt å gi de med større ambisjoner noe å strekke seg etter. Samtidig ønsket vi et nettverk av klubber å samarbeide med hvis det skulle bli aktuelt. Gjennom samarbeidet vil vi også gi yngre spillere inspirasjon og forbilder å se opp til, sier Holmøy

Haga er ikke ukjent med samarbeid. Før denne sesongen innledet de et samarbeid med Ull/Kisa for G16 laget. I denne prosessen ville man også se fremover med tanke på jentene i klubben.

Med tanke på at vi har et J15 lag var målet å ha tilsvarende samarbeid klart før de rykker opp til 16-årsklassen. Da var det naturlig å søke mot det største og beste nettverket på Romerike, nemlig Ravens, avslutter Holmøy.

I Ravens-familien har flere av partnerklubbene hatt samarbeid de siste to sesongene. I tillegg til samarbeid om lag i regionsserien, deltar Nit/Hak og Frogner med et Ravens-lag i Bringserien, mens Rælingen, Skjetten og Nit/Hak samarbeider om Lerøy-klassen. Lillestrøm er eneste partnerklubb med stor nok gruppe til å gå inn mot landsseriene i egen regi. Muligheten for samarbeid sikrer at flere slipper å bytte klubb dersom man har ambisjoner.