Mjøen Holstad klar for ny sesong: -Jeg ønsker å ta mer plass – Ravens

Mjøen Holstad klar for ny sesong: -Jeg ønsker å ta mer plass

Astrid Mjøen Holstad trives godt i Rælingens elitelag. Nå har hun skrevet under ny kontrakt og gleder seg til sesongen som kommer i den utskilte delen av RHK, Romerike Topphåndballklubb.

Høyrekanten kom fra Byåsen sommeren 2020. Før dette har hun også spilt i den Nederlandske toppdivisjonen og i Storhamar. I Rælingen har hun vært i teamet på høyre kant. I tillegg har 26-åringen gjort en solid jobb i 2’er posisjon i forsvar. -Jeg synes vi jobber bra og forventer at vi klarer å etablere oss i eliteserien. Kommende sesong bør det bli en bedre og lengre oppkjøring, sier Mjøen Holstad.

Det har vært en merkelig sesong for alle som driver med idrett. Toppidrettsutøvere har hatt en strengt smittevernregime, men flere avbrudd grunnet Covid-19 har skapt utfordringer for kamp- og treningshverdagen. -Det er jo uvisst hvordan resten av sesongen blir. På den positive siden har vi håndtert tiden ganske bra i Rælingen. Vi har klart å ha fokus på lagbygging, utvikling av forsvarsspill og individuelle ferdigheter.

Mjøen Holstad har ambisjoner om å bli en viktig spiller for laget. Ofte bruker man litt tid på å komme inn i en ny gruppe. Nå er tiden moden for å ta et steg videre. -For min egen del ønsker jeg å prestere på et høyt nivå og ta mer plass, avslutter høyrekanten offensivt.