Venter en tøff bortekamp mot Fredrikstad – Ravens
Marielle Nordvang, Romerike Ravens

Venter en tøff bortekamp mot Fredrikstad

På onsdag reiser Ravens til Fredrikstad for å kjempe om poeng. Ravens har spilt fin håndball på nyåret og har hentet like mange poeng som Fredrikstad i de siste fem kampene.

Laget fra plankebyen har virkelig etablert seg i Rema 1000-ligaen. Fredrikstad har kapret sluttspillplass fem år på rad. Lista legges ikke lavere i følge Fredrikstad Ballklubbs hovedtrener Elias Mar Halldorsson uttalelser til topphandball.no før seriestarten. Nå utfordrer de Larvik og Sola i kampen om bronsemedaljen i ligaen.

Bakspillerne Julie Hulleberg, Karoline Syversen og Frida Brandbu Andersen er ofte toneangivende hos vertskapet.

Ravens tapte knepent mot Oppsal i søndagens oppgjør på hjemmebane. En god 2.omgang var ikke nok, for i den første halvtimen var blåtrøyene langt fra påskrudd nok. Hovedtrener Ane Mällberg var tydelig på at nivået må være på topp gjennom en hel kamp dersom man skal ha poengsjanser.

Det er en aktiv uke i Rema 1000-ligaen. De fleste lagene spilte på lørdag og skal i ilden igjen allerede på onsdag. Kun fire dager senere er det ny serierunde. Søndag 4.februar kommer Follo HK Damer til Skedsmohallen (Gratiskamp / Kronekamp / Link til billetter)

Hent billetter til Ravens – Follo HK Damer, søndag 4.februar (Gratiskamp / Kronekamp)

Kronekamp / Gratis inngang, søndag 4.februar