Før kampen mot Larvik: -Vi må være 100% påskrudd – Ravens

Før kampen mot Larvik: -Vi må være 100% påskrudd

For Ravens gjenstår to kamper av årets seriespill i Rema 1000-ligaen. Begge spilles på bortebane. Kommende onsdag reiser laget til Larvik.

Det første oppgjøret mellom lagene ble spilt i Skedsmohallen for knappe to måneder siden. Ravens fikk som forventet en skikkelig krig og hadde som mål å stå i mot Larviks kontringsspill. Laget lykkes til fulle og ledet med åtte mål med syv minutter igjen på klokka. Da ble bryteren skrudd av og gjestene fikk anledning til å pynte på resultatet (29-26).

Relatert artikkel: -Det var utrolig deilig å vinne

I den kommende kampen kjempes det om sluttspillplass. Ravens har inntatt en god posisjon på 6.plass, men med to tøffe bortekamper igjen å spille er det ingen garantier for at poengfangsten vil fortsette. Bak kjemper flere lag som har mulighet til å komme seg opp på sluttspillplass. Med stang inn for disse er det fortsatt teoretisk mulig for at Romerikslaget kan havne i kvalifiseringsgruppa.

Larvik kommer fra en kamp mot Oppsal på lørdag. Her overkjørte de Oslo-laget. Nå har de kun igjen Ravens (H) og Follo (B) i kampen om sluttspillplass. Ravens har igjen bortekamper mot Larvik og Vipers. Dersom Vestfoldlaget skulle vinne alle sine kamper vil de komme ajour med Ravens på tabellen poengmessig. I så fall vil målforskjellen innbyrdes avgjøre rekkefølgen.

-Vi forventer en tøff kamp. Tillater vi oss å slippe oss ned, ikke være villig til å gå i krigen eller være feige i duellene, har vi ingen sjanse til å ta poeng i Jotron Arena. Vi må rett og slett være 100% påskrudd, sier Ane Mällberg.

Hør siste episode av Klisterboksen (e8/s1). Hva avslører Ane og Michael?