Frida Haug Hoel klar for ny sesong – Ravens

Frida Haug Hoel klar for ny sesong

Eidsvoldjenta hadde i sin kontrakt mulighet til å avslutte arbeidsforholdet etter inneværende sesong. Slik blir det ikke. 24-åringen ser med stor entusiasme frem til å fortsette karrieren i Romerike Ravens.

Haug Hoel har vært aktuell for flere toppklubber de siste årene. Det har ikke manglet gode tilbud.

-Det har selvfølgelig vært tider hvor jeg har vært i tenkeboksen, og jeg har lurt på hvor jeg kunne vært som spiller dersom jeg hadde jeg byttet klubb. Jeg har bestemt meg for det som er best for meg som person både på og utenfor håndballbanen. Faktorer som har veid opp for å bli er tillit og trygghet, som begge er faktorer som står høyt i alle valg jeg tar. I Ravens får jeg utfordret meg i treningshverdagen. Dette har bidratt til at jeg har tatt flere steg de siste årene. I tillegg er det veldig gøy å spille i klubben.

Den målfarlige høyrebacken er kaptein og lederskikkelse i Ravens. Hun har hatt en fin utvikling de siste årene. Som ungdomsspiller var hun inne på aldersbestemte landslag. I høst ble hun for første gang tatt ut på landslag som seniorspiller. I Cheb-turneringen i Tjekkia viste hun seg frem på en meget god side da Norges rekruttlandslag spilte tre kamper.

-Jeg synes jeg har hatt en god utvikling og gleder meg over å fortsette reisen med Ravens. Det var kult å få lov til å være med på en rekruttsamling. Det ga absolutt mersmak og øker motivasjonen generelt over å se at innsatsen jeg legger ned gir resultater.

Ravens har variert i prestasjonene. Laget viser et solid toppnivå, men er som de fleste andre i ligaen avhengig av kontinuitet, samt å ha færrest mulig spillere på skade- og sykdomslisten.

-Det er en veldig jevnspilt liga og det blir desto viktigere å ta med seg poeng i de «rette» kampene. Vi har mistet noen poeng vi gjerne skulle hatt, men ligger godt an i forhold til målsettingen vår. Jeg synes vi har fremstått utrolig bra i kampene vi har vunnet. Der har vi virkelig representert det vi står for som lag. Det gjelder å dra frem det i hver eneste kamp fremover. Da tror jeg vi blir vanskelige å ha med å gjøre. Det blir viktig å beholde kontinuitet i laget, å ha en sulten, uredd og utviklingsorientert spillergruppe. For å ta de siste stegene opp til de øverste plasseringene på tabellen bør vi komme så nær som mulig en helproff hverdag som mulig.