Endelig klart for kamp mot Larvik – Ravens

Endelig klart for kamp mot Larvik

Utsettelse har vært gjennomgangsmelodien for kampene mot Larvik de siste to sesongene. Endelig skal lagene få møte hverandre i Rema 1000-ligaen

I januar 2020 måtte Rælingen (nå Ravens) snu bussen på vei til Larvik grunnet positiv koronatest. I år ble også oppgjøret i januar stoppet på grunn av pandemien. Syv smittede og tre i karantene hos Ravens umuliggjorde gjennomføring. Denne kampen ble flyttet til førstkommende onsdag (9.februar).

Larvik har klatret på tabellen på nyåret. I de siste tre kampene har de tapt knepent for Sola før de vant kontrollert mot både Flint og Tertnes. Ravens måtte gi tapt mot Byåsen i søndagens serierunde. Før dette hadde laget vunnet fem kamper på rad.

Vesfoldlaget har preget moderne kvinnehåndball i en årrekke, og er den mestvinnende klubben i Norge. Larvik har også sju europeiske finaler som har resultert i tre titler. De sesongene har vært preget av gjenoppbygging. Laget trenes nå av Eirik Haugdal som ble hentet fra Fredrikstad før årets sesong.

Kjøp billett
Billetter kjøpes på vårt nettsted eller vår app. Du kan søke opp «Romerike Ravens» i Appstore og Google Play. Det er mulig å kjøpe enkeltbilletter, familie- og lagsbilletter.

Søk etter ROMERIKE RAVENS i App Store / Google Play

Du kan også kjøpe fra din pc:

Billettdistribusjon
Dine billetter blir tilsendt elektronisk. Du kan enkelt videresende billetter til andre gjennom app’n

Har du billett gjennom bedrift- eller klubb (promo-billett), vil denne bli frigjort dersom du ikke aktiverer den innen fastsatt tidsfrist.

Smittevern
-Vi oppfordrer deg til å holde deg hjemme dersom du er syk
-Det anbefales å bruke munnbind dersom man ikke kan overholde avstand så lenge man ikke sitter på sin faste tilviste plass, samt følge arrangørs informasjon

Parkering
Ved første øyekast kan det se trangt ut på parkeringsplassen foran hallen. Det skyldes at kommunen bruker den ene delen som testsenter for Covid-19. Kjører du videre ca 100 meter, kan du ta til høyre inn på en grusparkering. Det blir ikke lenger å gå til hovedinngangen