Før kampen mot Sola: -Vi skal fortsatt ha fokus på oss selv – Ravens

Før kampen mot Sola: -Vi skal fortsatt ha fokus på oss selv

I høstens oppgjør spilte Ravens og Sola foran mer enn 1000 tilskuere i Skedsmohallen. Laget fra Rogaland vant oppgjøret med syv mål. Nå er det klart for returoppgjør i Åsenhallen.

Sola har virkelig imponert i årets sesong. Nå jakter de medaljer i ligaen og er klare for kvartfinalen i Europacupen. Lagets største profil Camilla Herrem har fått godt følge av flere lagvenninner som har levert prestasjoner på høyt nivå. Ravens har på sin side fått kjenne på litt motgang den siste måneden. Laget har redusert seiersrekken og kun vunnet to av sine siste fem kamper. De reiser helt klart vestover som «underdogs».

Etter kampen mot Storhamar var Ane Mällberg tydelig. -Vi skal fortsatt ha fokus på oss selv, men det er viktig at vi faktisk gjør det vi trener på også i kamp. Det er nødvendig dersom vi skal fortsette utviklingen vår.

Folkets kamp – gratis inngang på neste hjemmekamp
Seks dager etter oppgjøret mot Sola på bortebane spiller Ravens hjemme mot Flint Tønsberg. Flere av klubbens sponsorer bidrar slik at det kan skapes en publikumsfest. Billetter kan hentes i appen eller på nettsted for salg.