Rasmus Aarflot, OBOS: -Ravens skaper bånd, engasjement og positivitet – Ravens

Rasmus Aarflot, OBOS: -Ravens skaper bånd, engasjement og positivitet

Denne uken har Romerike Ravens gjennomført en sommer-camp for 8-12 åringer. Samtidig signerte klubben også en ny generalsponsoravtale med OBOS.

-Aktiviteten med håndballskole som Ravens har gjennomført samler deltakere fra hele Romerike og skaper bånd, engasjement og positivitet. Vi liker veldig godt at alle elitespillerne stiller opp som instruktører og viser sine gode holdninger og verdier. Slik opptreden skaper mindre distanse og knytter bånd mellom de yngste og eliteseriespillerne som blir gode forbilder. Dette vil også bidra til å bygge klubb og fellesskap, sier Rasmus Aarflot, sponsorsjef i OBOS.

Har levert resultater i første driftsår
Da Romerike Ravens startet opp for et år siden ble OBOS med på prosjektet. -Vi liker ideen som klubben har med å bygge for fremtiden gjennom en solid lokal partnerklubbstruktur. De har levert mye i den første sesongen og 6.plassen i ligaen imponerte. I tillegg ser vi at samarbeidet med partnerklubbene er i utvikling. Det har også blitt etablert gode håndballakademier som vi i OBOS er en del av, fortsetter Aarflot.

Godt vær ga mulighet for å legge noen av aktivitetene i sommer-campen utendørs. Til venstre: Rasmus Aarflot, sponsorsjef i OBOS, sammen med en av aktivitetsgruppene

Vil skape trivsel mellom husene!
OBOS er en offensiv og viktig støttespiller innenfor både sport og kultur landet rundt, spesielt i områder med stor boligbygging og mange medlemmer. På Romerike har OBOS flere byggeprosjekter og ønsker å bidra til å skape gode lokalmiljøer og liv mellom husene. Det største prosjektet er Kvarteret i Lillestrøm med cirka 1000 leiligheter. -Lillestrøm og Romerike er et viktig område for oss der vi kan være synlige gjennom Romerike Ravens. Vi skal være med på å skape trivsel, gode bomiljøer med sunne aktiviteter, sier Aarflot.

Støtte og synergier til 6 klubber med 2000 spillere
Gjennom generalsponsoravtalen fortsetter støtten til Romerike Ravens partnerklubber. Rælingen HK, Frogner IL, Skedsmo HK, Lillestrøm HK, NIT-HAK og Skjetten håndball får verdifulle bidrag til sin klubbdrift. OBOS tar fremover sikte på å dreie mer av aktiviteten mot Ravens partnerklubber med fokus på å støtte deres håndballskoler i høst og vinterferier.

Vellykket sommercamp
Nærmere 100 barn i alderen 8-12 år har deltatt på årets sommercamp for håndballspillere. Barna ble delt i aktivitetsgrupper etter alder og har gjennom tre dager hatt Romerike Ravens elitespillere som instruktører. Deltakerne har fått Ravens spillertrøye, Hummel ball og drikkeflaske. I tillegg ble det servert varm lunsj alle dager.

Her en del av barna som var med på Ravens Sommer-Camp