Fellesøkter og treningskamp mot Storhamar i romjula – Ravens

Fellesøkter og treningskamp mot Storhamar i romjula

Spillerne har nå fått noen dager med juleferie. Den 28.desember samles laget igjen til fellestreninger. Det blir viktige dager før seriespillet starter igjen søndag 9.januar.

Treningskamp mot Storhamar
Ane Mällberg har ikke hatt full tropp samlet de siste to ukene før jul. Sykdom og karantener har gitt hindringer. Likevel er Ravens hovedtrener fornøyd, for de som har vært tilstede har fått gode økter. Hun er klar på at det ikke er optimalt, men om det skulle være en tid med færre på trening, kunne det ikke vært et bedre tidspunkt. -I romjulen er det satt opp flere fellesøkter. Det blir også bra for oss med med treningskamp mot Storhamar 30.desember. Det er en stund siden kamp, så god matching mot et topplag før serien starter igjen er viktig, sier Mällberg

Fokuset er forberede oss og gjøre så godt vi kan med det vi kan gjøre noe med

Ane Mällberg

Relatert artikkel
Ane Mällberg: -Jentene er flinke til å håndtere situasjonen

Ane Mällberg gleder seg til jul

En tid med mange tiltak og nye retningslinjer
Samfunnet har vært preget av økt smitte, sykdom og karantener de siste ukene. Det har tidvis vært krevende etter en periode der alle trodde at vi var tilbake til normalen. -Vi har vært gjennom mange forskjellige tiltak og retningslinjer. Vi har fått en del erfaring med dette siden sommeren i fjor. Fokuset er forberede oss og gjøre så godt vi kan med det vi kan gjøre noe med. Det er likt for alle lagene i ligaen. Hos oss har Jan-Andreas Fosnæs hatt en nøkkelrolle. I tillegg til ansvaret for det fysiske har han ansvar for spillernes helse. Han er helt fantastisk å sparre med og flink til å se muligheter istedenfor bare å tenke begrensninger. Nå gleder vi oss først til jul med nære og kjære, før vi fokuserer fullt ut på videre utvikling og seriestarten.