Frida på månedens lag i Rema 1000-ligaen – Ravens

Frida på månedens lag i Rema 1000-ligaen

For en måned siden skrev Frida under på en ny 2-årskontrakt med Ravens. Etter storspill i de siste kampene ble hun også tatt ut på månedens lag for mars i Rema 1000-ligaen.

Ikke forberedt på uttaket
-Jeg er veldig overrasket. Dette hadde jeg ikke ventet, men det er veldig gøy, sier Frida.

23-åringen har spilt seks sesonger for Rælingen før elitedelen ble til den nye satsingen Romerike Ravens. Den unge veteranen kommer opprinnelig fra Eidsvoll og har gått gradene siden hun høsten 2015 debuterte på øverste nivå.

Frida har gjennom de siste årene vært en av de dominerende spillerne, men har kanskje gått litt under radaren både hos motstanderne og de som følger ligaen tett denne sesongen? Høyrebacken har i mars måned vært en av formspillerne på et Ravens-lag som har plukket 7 av 8 mulige poeng i serieinnspurten.

Les også: Frida Haug Hoel med ny kontrakt: -Jeg drømmer om å spille i Europa med Ravens!

Ønsker å ta det neste steget
I intervju i forbindelse med ny kontrakt snakket hun utviklingen og drømmene. -Jeg tror det blir viktig for Ravens først og fremst å etablere seg i eliteserien. Vi ønsker å være et lag på øvre halvdel. Det vil gjøre klubben enda mer attraktiv for spillere og ikke minst sponsorer. Det å få et lag på Romerike hvor folk har mulighet til å spille håndball på toppnivå og i tillegg ha det som sin hovedjobb på sikt ville nok gjort mye. Sportslig har vi lenge snakket om at vi er underdogs uten noe å tape, og det er jeg enig i. Den tankegangen tror jeg har fått oss dit vi er nå. Det neste steget må være at vi tør å tenke at vi er gode! Vi har blitt mye flinkere til å kommunisere på detaljer i forsvar og angrepsspillet, men vi har fortsatt litt å gå på. Jeg har en drøm om å spille med Ravens i Europa. Skal vi klare det må vi ta det neste steget.

Månedens lag for mars i Rema 1000-ligaen
I parentes antall ganger på månedens lag

PosisjonNavnKlubb
MålvaktEli Marie RaasokStorhamar
Venstre kantspillerCamilla Herrem (6)Sola
Venstre bakspillerThale Rushfeldt Deila (3)Molde
Midtre bakspillerMona Obaidli (2)Molde
LinjespillerOda MastadFana
Høyre bakspillerFrida Haug HoelRavens
Høyre kantEmilie Hovden (4)Storhamar
Forsvarsspiller (ny)Martha BarkaSola