Fysisk sterk, eksplosiv storskytter – Ravens
Ane Engan Haugen, Romerike Ravens

Fysisk sterk, eksplosiv storskytter

Ane Engan Haugen (19) har signert en 2-årskontrakt med Ravens. Den unge trønderjenta har vært dominerende storskytter for Kongsvinger i 2.divisjon med nesten 200 scoringer inneværende sesong.

Det blir en ny hverdag for Ane når hun blir en del av Ravens kommende sesong.

-Jeg gleder meg til dette. Så langt har jeg hatt en fin reise fra barndommen med håndball i Malvik/Vikhammer. Etter VG1 flyttet jeg til Kongsvinger for å gå NTG og spille håndball. Der har jeg fått en god helhetlig treningshverdag, med målbevisste og treningsvillige jenter.

Ravens får en spiller som er kreativ, dedikert, ærlig og som alltid stiller opp og bidrar. Tidligere trenere beskriver henne som hardtarbeidende og sulten. Ane er en fysisk sterk og eksplosiv spillertype, og som menneske en muntlig type som bidrar med god stemning i gruppa.

-Jeg håper å tilføre mye god energi med samhold og ståpåvilje. Jeg er veldig motivert, treningsvillig og vil jobbe for på sikt å stå i startoppstillingen i eliteserien. Jeg legger heller ikke skjul på at jeg drømmer om landslaget

Etter skoleslutt på Kongsvinger til sommeren flytter Ane til Oslo for videre studier.